Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Krim-félszigeten vajon...

A Krim-félszigeten vajon mikor indul be újra a nemzetközi turizmus?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Amikor oda mesz! :)
2021. okt. 10. 14:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát Szevasztopolban se Airbnb-n, se Bookingon nem találtam szállásokat :D
2021. okt. 10. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Van kiado szetlott tank az ut szelen ... elintezem ha kell :)))
2021. okt. 10. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván megfelelő helyen kell keresni a szállást, az említett oldalak valószínűleg bojkottálják a területet az orosz annexió miatt. Én orosz oldalakon rengeteg szállást találtam, de a Google térképen is akad bőven.
2021. okt. 10. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Az utazás arról is szól, hogy te értelmes emberként gondolkodsz.

oroszország nemzetközi szerződéseket megsértve annektálta az adott területet. Ha nem érted a szavaimat, megnézed, mit vállalt épp Budapesten a 90-es években ukrajna szuverenitásával kapcsolatban.

Uátna gondolkodsz.

Összerakod mondazt a keveset, amit megtanultál jó erkölcsből, tisztességből, történelemből.

És keresel MÁS úticélt.

Ha nem jut eszedbe jobb, mész Grúziába. Az is ott van.

De semmiképp nem maradsz ostobamagyar, aki történelemtudás és erkölcs nélkül tesz fel aljas és buta kérdéseket.

Szedd össze magad és légy európai polgár végre.

2021. okt. 11. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Jajj a magyar proli végre azt HISZI, hogy okosabb valakinél. Felvillanyozódott a fos életed? Jutott egy kis öröm végre neked is azáltal, hogy "beoltottál" valakit?

Ha szeretnél még okádni valamit, akkor hajrá! Nem fosztalak meg tőle. :)

2021. okt. 11. 19:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj és elnézésedet kérem! kicsit fáradt vagyok, még most látom, hogy az élettelen covidmániás nyomorult vagy :D Már nem menő a téma?:/
2021. okt. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!