Milyen tapasztalatotok van Hollandiáról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 20:13
1/5 anonim válasza:
Foldrajzi ertelemben eleg unalmas, sik, szurke, viszont az emberek nagyon jo fejek, jo a hangulat es ott mindig baromi nagy buli van, barmi lehetseges! Imadom:D
2/5 A kérdező kommentje:
Munka szempontjából milyen? Mármint milyen a munkamorál?
2010. szept. 1. 20:27
3/5 anonim válasza:
Egyszer eltöltöttem ott egy hetet. Semmire sem emléxem :D
4/5 anonim válasza:
Harom evig eltem kint (egyetem)... Amint lehetett elkoltoztem... Nekem nem jott be, se az emberek (akik csak addig kedvesek mig feluletesen ismered oket), se a hangulat, az idojarasrol ne is beszeljunk (2004-2005 telen eskuszom 7 honapig nem lattam a napot, aprilisba is csak azert mivel elmentem egy spanyol portugal vakaciora 10 napig)
5/5 anonim válasza:
Én 4 évig éltem ott.
Tapasztalat: emberek jó fejek többnyire, de van néhány oltári nagy paraszt (hol nincsenek...), több a bunkó, mint mondjuk Magyarországon. Szeretnek köpködni, ez náluk tradíció. Nagyon szeretik a hazájukat, ami jó dolog sztem. Egy ugyanolyan állású ember, mint itt, 3szor annyit keres (pl.: apukám 4000 eurót keresett, míg itt 350 E forintot keres ugyanazért a munkáért System manager/rendszermérnök az MKB-ban).
Imádnak bicajozni, így én is megszerettem, lételememmé vált, nem lehet elmagyarázni, de imádtam, 4 éven keresztül napi 10 km-t tekertem kb. Ha vkinek kedve van számolja ki ez mennyi 4 év alatt :D Az oktatás kicsit szabadabb mint itt, házit sem kapnak olyan sokat (legalábbis alsóbb évfolyamokban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!