Valami tapasztalat Amszterdamról, Hollandiáról?
azon gondolkozom, hogy pár évre kiköltözök. én magam még nem voltam, de amiket hallottam róla, az csupa pozitív.:)
bármiféle információ/tapasztalat jól jönne, főként Amszterdam érdekelne, de Hollandia bármely más része is.
nagyon nyitott város. angolul mindenki beszél. sok a külföldi és nyitottak velük általában.
ugy tudom több a bicikli mint az ember hollandiában :)
nem a kedvenc városom... de nekem tetszett.
Nem lelohasztani akarlak, de tudod te egyaltalan mikre van szukseged, hogy egyaltalan legalis munkat vallalhass idekinn?
Dobj egy privat e-mailt, es szivesen felvilagositalak! Nem olyan egyszeru, ahogy sokan elkepzelik. En itt vagyok mar 3 eve, hat nem volt egy "lany menet"
Ez Hollandia, tehat KELL a holland nyelv, nekik ez az anyanyelvuk, kb olyan, mintha Magyarorszagon akarnal elhelyezkedni, magyar nyelvtudas nelkul.
Az lehet, hogy privat emberkent sokan beszelnek angolul (ez leginkabb a partvidekre: Haga, Rotterdam, Amsterdam), de munkat csak az angollal nagyon nehez kapni.
Megkaptam az e-mailed, igerem, hamarosan valaszolok, azert tart sokaig, mert 1 lusta vagyok, 2 nem ket sort akarok irni, hanem akkor mar valami erdemlegeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!