Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olyan országot keresek ahol...

Olyan országot keresek ahol egész évben nyár van,merre lenne érdemes menni ?

Figyelt kérdés

Szeretném elhagyni az országot a jobb kereset reményében illetve nekem nagyon fontos,hogy egész évben derűs idő legyen...

Melyik országot tanácsoljátok?

Magas szinten beszélnem az angolt,férfi vagyok.

2021. okt. 8. 05:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A kanári szigeteket ajánlom

ott nyáron olyan az idő mint nálunk juliusban

karácsonykor meg olyan mint nálunk májusban

2021. okt. 8. 19:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
azon belül is Gran canaria
2021. okt. 8. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Körbelőttétek a bolygót, és sok nagyon releváns választ adtatok (mentek a zöld kezek is), de arra az apróságra még azért felhívnám a figyelmet, hogy a kérdés az "Európa" kategóriában van.

Kérdező: Ha fontos, hogy Európához tartozzon, akkor kevés kontinentális uticél jöhet szóba. Földközi tengeri szigetek esetleg. Én Máltát választanám, szerintem lehet eléggé multikulti, hogy angolul is értsenek. Az arabhoz hasonló saját nyelvükön kívül olaszul is jól tudnak.

Az olasz szigeteken is (pld Szardínia, Szicília) és a görög szigeteken is (Krétán inkább a tengerparton, nem a hegyekben) olyan enyhe a tél, hogy napközben egy kellemes tavaszi, vagy enyhe nyári időnek éreznéd.

A napi hőingadozás viszont nagyobb, tehát az éjszakák csípős hűvösek tudnak lenni.

Szóval ha olaszul vagy görögül nem akarsz megtanulni, akkor az angoloddal talán a turista zónákban kezdhetnél valamit. Bár oda meg egy nyelv kevés lesz egy komoly kiemelt álláshoz. Persze mosogatni, meg földeken olajbogyót szedni is kell vvalakinek.

2021. okt. 9. 08:02
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Ne hagyd el a hazádat a jobb kereset reményében, meg az örök nyár reményében.
2021. okt. 9. 10:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A KAnári szigetek az pont, hogy Európa
2021. okt. 9. 10:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat!
2021. okt. 9. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:

"USA, Florida állam"

[link]

2021. okt. 9. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17

Havas képet kb a bolygó bármelyik feléről találsz. Ötvenévente egyszer mindenhol esik a hó.

2021. okt. 9. 14:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Ciprus
2021. okt. 12. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
2021. okt. 13. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!