Bulgáriában még mindig olyan a wc, hogy csak egy lyuk van a padlón és fölé kell guggolni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 11:21
1/8 anonim válasza:
Korszerűsítették.
Már jár mellé egy bot is, hogy sz@rás közben távol tud vele tartani a farkasokat.
2/8 anonim válasza:
Ez egyéb elmaradottabb balkáni országba is megvan még
3/8 anonim válasza:
Nyilván egy csomó helyen màr rég túlléptek ezen, de még bele lehet futni itt-ott.
4/8 anonim válasza:
Ilyen típusú vécét használ a fél világ, csak épp Európában nem jellemző. Olaszországtól a Balkánig csomó helyen van, Ázsia egyes részein (a fejletteken is) meg gyakorlatilag csak ilyet találsz.
5/8 anonim válasza:
Magyarorszagon meg nemes egyszeruseggel hagyomany, hogy nincs vece.
6/8 anonim válasza:
Két éve Szarajevóban futottam bele ilyenbe :)
7/8 anonim válasza:
Én Franciaországban is találkoztam ilyennel. Könnyebben kijön a kula guggoló pózban, mint kényelmesen ülve a retyón. Régebben meg csak budik voltak, amik ha megteltek, betemették, ültettek rá egy fát, és nyitották a következőt. A mai emberek már túlságosan el vannak kényelmesedve. Hehe.
8/8 anonim válasza:
@7 Jó, mondjuk ha problémád van az elkényelmesedéssel, akkor ne menj fogorvoshoz se, meg lehet halni 25 évesen kihullott fogakkal meg valami jóféle szájfertőzéssel, mint mondjuk 30000 éve átlagos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!