Kérhet-e _szabályosan_ németországi hotel ("Apartments" van a nevében) érkezéskor 24 óránál frissebb PCR tesztet? Miután vonattal Budapestről beutaztam.
:-(
A problémám az hogy angolul folyik az üzenetváltás köztem és a szállás egy (vagy több) képviselőjével. Booking.com-on át.
És nekem az az erős gyanúm hogy bár én választékosan és pontosan fejezem ki magam angolul, ők nem biztos hogy mindent megértenettek. (Több válaszuk is hibás volt nyelvtanilag.)
A szállás leírásában nem is szerepel 24 óra, csak az hogy "PCR teszt eredmény".
Vagyis, lehet hogy csak a nyelvi korlát miatt nem fogták fel hogy mi a kérdés. (Miközben valójában simán beengednének egy 72 órán belüli PCR teszttel amit a csekkolást megelőző 24 órán belül küldök.)
Ezért kérdeztem itt, hogy valóban lehetséges-e hogy valahol ilyen szigorú szabály van.
Biztos hogy meg tudom csinálni? (Eredmény azonnal?) Merthogy este 7-kor érkezem meg a vonattal, és kb akkor kéne a szállást is elfoglalni.
(Ha a válasz igen, akkor: nem vagyok német, nekem is ingyenes?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!