Kezdőoldal » Utazás » Európa » Malaga, Las Palmas vagy Kréta...

Malaga, Las Palmas vagy Kréta November közepén?

Figyelt kérdés

Fontos hogy lehessen uszni a tengerben.

Hol jobb az ido?

2021. szept. 9. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Fürdeni bármikor lehet mert nem fagy be a tenger/óceán, de Malaga környékén a tenger a legmelegebb időszakban is 21-22 fokos. November környékén 16-17 fokos. Las Palmas már egy fokkal okébb ott 20-22 fokos abba bele lehet menni csak ugye ott nem kimondottan a Földközi-tengeren megszokott ringatózàs van. Kréta meg eléggé lutri 18-21 fok között bármi lehet a víz hőmérséklete akkor, csak a levegő nem lesz már 20 fok felett sőt van hogy csak 13-15 fok van nappal is max.
2021. szept. 9. 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:

November kozepen mar ott is huvos van. A Kanari-szigeteken van nyari ido akkor is, es az Atlanti-ocean ugyan huvos, de Fuerteventuran, Lanzaroten vannak nemcsak szorfos, hanem uszkalos strandok.

Del-Europa oktoberben meg forro nyar, de amit irsz, mar nagyon nem.

2021. szept. 9. 12:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Malaga nem del europa? Es kreta sem?
2021. szept. 9. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De. Csak tudod Európa a mérsékelt övben fekszik ahol a telek hidegek. Malaga környékén soha nem meleg igazán a tenger mert az Atlanti óceán visszahűti, Kréta meg nincs eléggé délen meg ahelyi sajátosságok is olyanok hogy pl a levegő nagyon visszahül októbertől. A Kanári-szigetek meg jóval délebbre van ott is szubtrópusi az időjárás de pl az óceán miatt szeptember októberben a legmelegebb a víz és novemberben is elfogadható.
2021. szept. 9. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Amikor nekem ilyen kérdéseim vannak, meg szoktam próbálkozni a historical weather + helynév + hónapnév kombinációval A gugli szokott eredményt adni.

Ugyanígy fogsz adatokat látni a sea temperature +hely + hónap szóösszetételre is.

2021. szept. 9. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Kanari-szigetek is Europa kozigazgatasilag, Spanyolorszag. Viszont Afrika partjainal van, a Szaharaval egy vonalban. De menj Mallorcara, Kretara, ha nem hiszed. Meleg dzsekiben lesznek a helyiek.
2021. szept. 9. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Az Atlanti-ocean huvi, de a Lanzarote es Fuerteventura arra alkalmas strandjain, mert nagyon valtozatos, van sekely viz, ami nemcsak szinte Karib-tenger szinu, de langyos. En Orzola mellett novemberben pancsoltam.
2021. szept. 9. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Las Palmas. Mi december közepén voltunk. 30 fok volt, fürödtünk az óceánban is, az nem volt túl meleg, olyan 20-22 fokos kb. Strandoltak sokan.

Most nyáron a legnagyobb melegben Malagánál hidegebbnek tűnt a víz, nem is mentem bele, csak térdig. Meg is lepődtem, azt hittem lesz 25-26 fokos legalább, de nem. Gondolom ott télen se jobb a helyzet.

2021. szept. 13. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Málaganál azért hidegebb a víz, mert a Gibraltári-szoroshoz van közel ahol "beömlik" az oceán hideg víze. Novemberben ott gyakoriak az esők, Krétán is. Gran Canarián még novemberben is be lehet menni a vízbe, csak a lényeg hogy szélvédett öböl legyen.
2022. febr. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!