Törökország déli részére utazom november közepén. Van mitől tartanom?
Figyelt kérdés
a szíria és töröko. közötti háboruskodásra gondolok.
egyébként Mersinbe megyek..ami kb 300 kmre van a szír határtól.
2012. okt. 17. 15:19
1/4 anonim válasza:
Ázsiai rész,merőben más.A ramadant szigorúan veszik,nőket bámulni nem lehet.Disznó hússal és alkohollal ne kínáld őket.De ha megkínálnak vmivel,illik elfogadni.Szerintem koszosak európai szemmel
2/4 anonim válasza:
A kérdezőt nem igazán fogja érinteni a ramadan, tekintve hogy idén a ramadan nyáron véget ért.
Jó buli lesz, készülj fel a szívből jövő vendégszeretetre, a törökök és a kurdok is nagyon barátságosak.
3/4 anonim válasza:
már bocsi de én a Török és Szír háborúskodásra kérdeztem rá..:)
4/4 anonim válasza:
Igaz, hogy Mersintől a szír határ csak 180 km-re van légvonalban (a rakéták nem az országúton mennek, hanem légvonalban), de az is nagyon-nagyon sok. A határmenti csetepaté am. megrendelésre történt és már vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!