Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Svédországban élni?...

Milyen Svédországban élni? Milyen fontos tudnivalókat mondanátok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Értelemszerűen azokhoz szólna a kérdés, akik ott laknak vagy laktak, vagy ismerősük lakik ott.

Még semmi konkrét, csak gondolkozom azon, hogy ha külföldre mennék, hova mennék, mi lenne a legjobb.

A nyelvet meg tudnám tanulni, szeretek nyelveket tanulni, angol és német után gondolom azért annyira nem lenne nehéz.

Az időjárás nekem nem lenne negatívum, gyűlölöm a meleget, kifejezetten jól jönne egy olyan ország, ahol nyáron sincs 30+ fok.

2021. szept. 6. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Jó. Milyen fajta konkrétumokra vagy kíváncsi?

Magasak az adók de nagyon. Az emberek nagyjából az állam csecsén csüngve élik le az életüket.

A hiányszakmák közül az egészségügy a leginkább kiemelhető. Jellemzően elléggé megfizetett és megbecsült. De a fizetések minden munkakörben magasabbak mint itthon.

Sokan mondják, hogy nagyon sok a nem Európai bevándorló. Én nem tudom ezt megítélni, sok függ attól, hogy hol élsz, akár városon belül is lehetnek nagy különbségek. Annyi talán biztos, hogy ha egy hely kirívóan olcsó lakhatás szempontból akkor azt talán kerüld, mert többet megtudsz a Szubszaharai kultúrából mint a Svédből.

Az emberek nyugodtak, nem sietnek, és kevesebbet dolgoznak mint az Európai átlag, a munkaidő is kevesebb. Jellemzően sok szabadtéri tevékenységet végeznek.

Politikailag eléggé liberális minden tekintetben.

2021. szept. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!