Hogy tudnám kibérelni az IKEA nevű üzletet Svédországban?
Figyelt kérdés
Üdv drága embertársaim! Az üzletet ki szeretném bérelni egy napra, pontosan május 9. napjára. Hogy tudnám ezt megoldani?
A válaszokat köszönöm.
2016. ápr. 10. 08:51
1/4 anonim válasza:
- Ha a kérdés komoly lenne, akkor nyilván nem itt okoskodnál, hanem írnál egy emailt az adott üzletnek (mert több is van ám Svédországban).
- Ha a kérdés humoros lenne, akkor lenne benne poén.
Nagyon szívesen.
2/4 anonim válasza:
Ha komolyak a szándékaid, küldj a számlámra 50 000 Eurót. Becs szóra bármikor a rendelkezésedre áll, én semmiféle akadályt nem gördítek eléd.
3/4 anonim válasza:
Jó pénzért:) A reptoidoktól kérj.
4/4 A kérdező kommentje:
"Kedves" #1! Én egy szimpla kérdést tettem fel, a válaszod alapján inkább te vagy az, aki itt nagyon okoskodni akartál, de hát mindenki magából indul. Arról pedig nem tehetek, hogy neked nincs humorérzéked :)
2020. szept. 14. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!