Kezdőoldal » Utazás » Európa » Europán belül ismertek olyan...

Europán belül ismertek olyan helyeket ahol szép a vízi élővilág?

Figyelt kérdés

Egyiptomban voltam már 3szor, de megnéznék más helyeket is.

Szeretek sznorizni, szeretem a vizet.

2021. aug. 17. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Szép, színes korallos részeket nem nagyon találsz Európában, Egyiptom ezerszer szebb (voltam már ott búvárkodni). Esetleg az adrián vannak ilyen helyek, de nem tudom, hogy sznorkellel mennyi mindent látnál ott. Montenegró, görögország, málta, talán még horvátország bizonyos részei, ahol lehet valami szebbet is látni a vízalatt.

Ha a pénztárcád engedi, inkább Európán kívülre kacsintgatnék.

2021. aug. 17. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, aztgondoltam, hogy egyik sem ér fel egyiptomhoz :D

Esetleg Tenerife?

2021. aug. 17. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Még nem voltam ott, de nem tűnik rossz helynek, azt írják, hogy kristálytiszta a víz, szóval szerintem sznorkellel is látványos lehet. Nem gondolkodtál még búvárkodásban?
2021. aug. 17. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:

De igen, szeretném kipróbálni a búvárkodást.

De kell hozzá vizsga, ugye?

2021. aug. 17. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy tanfolyamot kell hozzá elvégezned, onnantól azt csinálsz a búvárvizsgáddal és oda mész, ahova csak akarsz :)

Egyiptomban is vannak búvárbázisok, ahol tudsz jelentkezni egyre és ugyanott megcsinálni, nem egy bonyolult dolog. Én is egy külföldi nyaralás során szereztem meg

2021. aug. 17. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég sok helyen viszont azt is megengedik, hogy csinálj egy próbamerülést, természetesen fizetni kell érte, de nem vagy kötelezve semmilyen vizsgához. Az oktató elmondja az alapvető emberi tudnivalókat, gyakoroltok egy picit és mehettek is mélyebbre
2021. aug. 17. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ustica elég híres merülőhely, és Görögországban a Ión-szigetek.

De tényleg nem éri meg Európában. Hacsak nem a Covid miatt nézelődsz erre, inkább érdemes kivárni a járvány lecsengését és elmenni messzebbre, ahol a drága repjegyen kívül minden olcsóbb. Vizsgára, tanulásra javaslom Koh Taot Thaiföldön, vízalatti szépségre meg Indonéziát és a Fülöp-szigeteket.

2021. aug. 17. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!