Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milánóba megyek a hétvégén,...

Milánóba megyek a hétvégén, kell váltanom eurót, vagy lehet általában kártyával fizetni?

Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki volt mostanában és megosztaná a tapasztalatait, megköszönném. Ha nem muszáj, nem váltanék eurót.
2021. aug. 17. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Lényegében mindent és mindenütt lehet kártyával fizetni. Mondjuk ha egyszer az életben váltasz 20 eurót, vagy öntudatos utazóként a Revolut kártyád kéznél van, amivel ingyen veszel ki némi kp-t, az sem baj.
2021. aug. 17. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Van mindenütt kb.,de ha biztosra szeretnél menni,akkor valamennyit válts át.
2021. aug. 17. 10:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaja, azért valamennyit viszek, csak utálom ezt a pénzváltogatást. Köszi!
2021. aug. 17. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Európai országba utazva sosem szoktam előre pénzt váltani. A legtöbb helyen lehet kártyával fizetni. Ha valahol kisebb összegeket nem lehetne, arra érkezéskor a repülőtéren kiveszek valamennyit egy helyi automatából.
2021. aug. 17. 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:
azért én Ausztriában meglepődtem már párszor, még városokban is :) sok helyen nem fogadtak el kártyát. Mondjuk Milánóval kapcsolatban nekem is magasabb elvárásaim vannak.
2021. aug. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!