Friss tapasztalatokat kérhetnék gyalogos átkelésről Párkányba, illetve vissza?
Figyelt kérdés
Mennyire volt időigényes? Az eHranicán megadott szlovák címmel kapcsolatban tettek fel kérdéseket, ha rövid látogatásról volt szó?
Párkányban milyen a légkör, mi van nyitva?
Előre is köszönöm szépen.
2021. aug. 1. 21:01
1/3 anonim válasza:
Hát, védettségi igazolvány mindenképpen fog kelleni, ha a rendőrök megállítanak. De saját tapasztalat alapján a gyalogosokat nem szokták megállítani, még az autósok közül se mindenkit. Igazából nincs vesztenivalód, ha nincs védettségid, és megállítanak, akkor maximum visszafordulsz. Az ehranicaval nem tudom mi a helyzet külföldiként, hogy őszinte legyek.
Párkányban amúgy ugyanúgy nyitva van minden, de beltéren és tömegközlekedésen a maszk még kötelező!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, védettségi igazolványunk van, igazából az ehranica a necces, mindenképpen meg kell adni egy szlovák címet, mi meg csak ügyintézni mennénk. De állítólag bank, ilyesmi címe is megadható, remélem, tényleg nem lesz gond vele.
2021. aug. 1. 21:39
3/3 anonim válasza:
Én eddig kerékpárral mentem át több alkalommal is Szlovákiába (köztük Párkánynál is), sosem kértek semmit, nem is láttam kint semmi rendőrnek látszó embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!