Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztria Ribitsch közelében...

Ausztria Ribitsch közelében van határ átkelő?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne, hogy Ausztria-Ribitsch település közelében van-e határ átkelő Szlovénia felé? A Ribitsch-Muta útvonal érdekelne, de mindenképpen Mutába szeretnék eljutni autóval. Akár köves vagy erdei út, ami autóval járható és nincs lezárva. A keletre és nyugatra lévő hivatalosabb átkelőket ismerem (St.Anton és Rabenstein), de a köztes határt nem. Ez a Mlake környéki határ érdekel elsősorban.

#túra #Ausztria #határátkelő #Szlovénia #autós határátkelő #gyalogos határátkelő
2018. jan. 1. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Még út sincs a két település között.

[link]

2018. jan. 3. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
A google-t én is tudom használni, tudom, hogy gyalogos túraösvény van, de azon autó nem fér el. Erdei, mezőgazdasági út érdekelne. De ezt le is írtam.
2018. jan. 5. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg írtam, hogy NINCS út. Mit nem értettél?
2018. jan. 5. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Most hogy voltunk újra, megtudtam, hogy van út, főleg erdészek használják, fát hordani, vadlesre meg ilyenek, de nem szoktak átjárni. Régen le volt zárva, mikor még volt határ. Csak terepjáróval vagy traktorral lehet rajta közlekedni, autó nem menne el rajta. De ezt már Ausztriában tudtam meg egy gazdától. Jelenleg a hó, később a sár miatt nem járható, nem szokták takarítani és ilyenkor nem is jár arra senki. Ha jól értettem, akkor egyébként is magán terület az osztrák része. Aki esetleg arra túrázna nyáron annak jó info.
2018. márc. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!