Osztrák lakast nem berelhetek csak pár hónapra, muszáj évekre? Sos
Figyelt kérdés
Szeretnék lakást de míg nem biztos minden addig nagyon túlzás lenne elkotelezodnom 1 vagy több évre , látom sok albérletet így adnak ki.
Hogy tudnék rövidebb időre lakást találni , olyat ahol mondjuk 2 hónap múlva mehetek ha úgy van haza ,és nem még egy évig feleslegesen fizetni a lakást ahol nem is vagyok hisz haza költöztem
Fontos lenne és sürgős ,köszi a tippeket!
2021. júl. 28. 01:15
1/3 anonim válasza:
Airbnb es ilyen arkategoria. A lakas tulajdonosanak nem erdeke mas modon kiadni.
2/3 anonim válasza:
Elvileg ez lenne a jó megoldás, de pl nálunk ha 90 napnál többre adja ki az már nem vendéglátás hanem ingatlanbérbeadás, és más az adózása. Vagy ha vállalkozóként csinálja, lehet hogy nincs a tevékenységi körében. Sajnos nem minden olyan egyszerű mint amilyennek látszik. De első körben én is ezzel próbálkoznék, ha mondjuk 30 napra lehet, akkor 30 nappal, max utána átköltöznék másikba.
3/3 anonim válasza:
Bemész egy ingatlanirodába, és megkérdezed,van e olyan kuncsaft, aki kiadná rövid időre, én pl találtam olyant, aki beleegyezett, hogy 3 hónapra adja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!