11/12 yamahajani válasza:
Ez nézőpont kérdése, és milyen téren veszélyes, az megint egy külön szakmai kérdés.
12/12 anonim válasza:
Este nagyvárosi sétálgatás szempontjából legveszélyesebb Franciaország, az Egyesült Királyság vagy Svédország. Oroszországban vagy Ukrajnában nem kell félned (ha nem keresed a bajt), legjobb éjszakai sétáim Moszkvában és Szentpéterváron voltak, Kijevben csak egy balhéval találkoztam, de azt is csak láttam messziről, és nem is voltam veszélyben. Párizsban este viszont nem nagyon sétálgattam, európaiként nem mindig a legjobb élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!