Milánóban mennyire veszélyes vezetni?
Figyelt kérdés
Firenzében már vezettem, az pokoli volt, az első lehetőségnél le is tettem a kocsit. Állítólag Milánó nem annyira szörnyű ebből a szempontból, aki volt már ott autóval leírná mit tapasztalt?2021. júl. 25. 14:37
1/6 anonim válasza:
Olyan értelemben nem veszélyes, hogy arrafelé nagyon figyelnek egymásra a vezetők, komolyabb baleset nem valószínű. Tehát az életedre nem veszélyes.
Olyan értelemben viszont az, hogy ott kb minden autón van valami karcolás, horpadás stb. Az ilyen kisebb sérülések elég gyakoriak. Ha téged ez zavar, akkor tényleg ne vezess ott.
(Kb. 5 évvel ezelőtti emlékeimet írtam le, de nem hinném, hogy annyira változott volna a helyzet.)
2/6 A kérdező kommentje:
Firenzében van tapasztalatom. 3 sávon úgy közlekedtek, mintha 5 sáv lett volna, minden tele robogóssal, akik oldalról előlről hátulról bevágtak az autó elé másodpercenként, és centiztek, majdnem szörnyethaltam hogy mikor csapok el valakit, vagy mikor jönnek belém. Sokfelé vezettem már, közel 20 éve van jogsim, Budapesten minden nap megyek, de az itteni ahhoz képest sétakocsikázás. Ezért szeretném tudni, hogy mire számítsak. Nyilván a kocsiban sem szeretném ha kár keletkezne, mert kifejezetten nagy értékű autó.
2021. júl. 25. 17:33
3/6 anonim válasza:
Az olaszok arrol hiresek, hogy bar a szabalyokat megszegik, de a kozlekedesi moral jo, figyelnek a tobbiekre.
4/6 D. Brasco válasza:
Nem olyan rettenetes a kozlekedes milanoban.Van egy csomo nagy parkolo a varoa korul ea remek tomegkozlekedes van ha megint ugy dontenel inkabb leteszed az autot.
5/6 anonim válasza:
Akkor kínában még nem voltál. Ott talán mégdurvább a helyzet, nincs olyan, hogy beengedsz e valakit, hanem befurakodik kb. Gyalogosként is hiába zöld, figyelni kell mert jöhet autó vagy robogó.
6/6 anonim válasza:
Jó, akkor Oroszországban meg tankkal jönnek, ez mitől releváns?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!