Voltatok már Athénban?
Jajj, nálunk ugyanez volt tavaly júliusban. Korábban csak rosszakat hallottam az ismerőseimtől Athénról. Én Mykonoszra szerettem volna menni, de a haverom kötötte az ebet a karóhoz, nem engedett Athénból.
Voltam már egy pár helyen, mindenhova visszamennék, Athént kivéve. Iszonyat szutykos. A belvárosban az Airbnbnk mellett a járdán ülve fényes nappal lőtték magukat tűvel a drogosok. Voltak olyan részek, hogy ha nem tudom, hogy nem, azt hiszem Pakisztánban vagyok.
A Pantheon messziről gyönyörű, közelről ronda. Konkrétan egy rozsdás daru lógott a közepén:DDD Az volt a szerencsém, hogy pár nap volt a 25. születésnapomig, úgyhogy ingyen mentem be. A haveromnak ez 20 eurójába fájt. A Zeusz templom 3-4 romos oszlop egymás mellett. A pozitívum az, hogy finomakat lehet enni, és a tengerpart (ami a belvárostól 40 perc metró + 20 perc busz) szép. Még a haverom is azt mondta, hogy megbánta, hogy nem Mykonoszra mentünk, pedig ő erőltette Athént.
Egyébként ha így indulsz neki, akkor biztos nem ez lesz életed nyaralása.
Pedig Athénban lenne mit látnod: tudod, ókori kultúra, építészet, a művészetek és tudomány szentélyei.
Tudom, számodra csupa ismeretlen szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!