Lovasként voltatok az El Camino-n?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Az érdekelne, hogy ha voltatok lovatokkal az El Camino-n, milyen volt, hol szálltatok meg, érdemes-e nekivágni így, és hogy milyen lovat ajánlatok az úthoz. Tapasztalati válaszokat várok, élménybeszámolókat, ilyesmiket.2021. márc. 3. 17:44
1/9 anonim válasza:
Nem, de el nem mennék oda, semmi pénzért. Csak rosszat hallottam róla.
4/9 anonim válasza:
Nem. Csak ha már leírod, h nem te még véletlenül se mennél oda, holott ennek semmi köze a kérdéshez, akkor már azt is leírhatod, h miért nem. Hátha mégis értelmet nyer az értelmetlen válaszod. :)
5/9 anonim válasza:
#4 miért lenne értelmetlen a válaszom te tsíra?
6/9 anonim válasza:
#5 A választ a stílusoddal már meg is adtad. :)
A kérdező tapasztalokról kérdezett, különösen a lóval való kivitelezésről. Nem pedig azt, h te elmennél vagy sem. :) Az baromira irreleváns. :)
7/9 anonim válasza:
Én voltam de nem éreztem jól magam, azóta is bánom hogy elmentem. Persze mindenkinek más élményei lesznek ott szóval nyugodtan menj el ha úgy gondolod és próbáld ki!
8/9 A kérdező kommentje:
#7-es, köszönöm!
2021. máj. 3. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!