Bulgária Napospart autóval. Közelmúlti tapasztalatok?
Van az index fórumon egy bulgária fórum, ha önmarcangolni akarom magam, azt szoktam olvasgatni. Ott többféle álláspont ütközik arról, melyik útvonalon érdemes menni. Zokogni szoktam, mikor emberek kitalálják, hogy nekiindulnak ennek a 17 órás útnak.
Mivel ez egy utazási fórum, csak megkérdezem... azt láttad már hogy Szófiába 3000 forint egy repülőjegy a jövő hétre, onnan Burgasz/Várna 3000 Ft vonattal??? És lenn lennél néhány óra alatt?
Mondtam volna, hogy 4000 Ft a Ryanair Burgaszba, de azt kb 3 hete kellett volna megvennie a kérdezőnek, ha a jövő héten indul.
De a Szófia repülővel + vonat még mindig értelmesebb dolog, mint az autós út.
A kérdés nem arról szólt, hogy repulovel vagy autoval menjunk. Nyilvan, ha nem most meg tudjuk oldani mashogy, akkor nem autoval megyunk, de igy jott ossze.
Turheto volt az ut autoval, magyar-szerb hatar odafele Tiszasziget, vissza Asotthalom, egyiken se vartunk 15p-nel tobbet. A szerb bolgar hatar mar mas volt, oda vissza is 1,5 ora varakozasi ido. Ettol eltekintve egy bevallalosabb sofor barmi problema nelkul levezet.:)
Mivel a napokjbna jöttem haza én is, némiképp feljogosítva érzem magam, hogy véleményt mondjak a döntésedről. A RETÚR repülőjegy került 9000 forintba, ráadásul irányonként 1 ór a20 perc volt az út.
Te tudod.
Egyébként 12, vagy 14 órát vezettél irányonként?
És jól látom, hogy legalább 80 ezeret eltoltál csak benzinre?
:)
Mi a viharért nehéz megérteni az embereknek, hogy sok ember nem tudja magát a repülőhöz közni? 2 autóval mentunk, 10 ember, 10 ember dolgozik, így tudtuk összeegyeztetni a szabadsagokat.
De ha érdekelnek a dolgok: 120e ft volt a gazolaj, ezt 5 felé leosztod, azert az nem sok :) 2-en vezettunk egy autot, 13 óra vezetés/2, szintúgy nem sok :)
Szörnyu, hogy sok ember mennyire csolatassal rendelkezik. A kerdesemben egyszer sem emlitettem, hogy jo autoval menni, de most erre volt lehetoseg a datum kotottsege miatt.
Alapvetően értelmesen igyekszem fogalmazni. No jó, szoktam bsztatni a szüvegértelmezésre képtelen szerencsételneket, ebben igazad van.
De ha a soraim közt olvasnál, akkor jövőre nem így mennél.
Repülővel tényleg 1 óra 20 perc, és töredéke a benzinköltségednek.
Ráadásul okos ember nem a szálláshoz igazodik. De te tudod.
Viszlát jövőre is.
Szintugy probalok enis ertelmesen fogalmazni, ugytunik nem sikerult.
Harom faktor hatarozza meg a datumot:
Szabad szallas + utazas modja + szabadsagolas lehetosegei.
Nalunk a szabadsag kotott volt, igy ahhoz kellett minden igazitani. Na arra a napra nincs repulo, akkor nincs repulo, es vagy gyalog megyek, vagy autoval.
Nem jokedvbol mentunk autoval. A repulo racionalisabb megoldas, de ha nem tul sznob az ember, akkor az auto is megteszi, az uvegcipello rajta marad a labon 13 ora vezetes utan is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!