Kezdőoldal » Utazás » Európa » Menyibe kerul korfura az...

Menyibe kerul korfura az autopaja es a konp? Ha onelatosan mesz kett hetre menyi penzt erdemes vinni? Dragasag van korfun?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 07:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben otthon maradnék a helyesírási szótár mellett..:S
2010. aug. 28. 07:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Használd ezt: viamichelin.com ki fogja írni az ideális útvonalnál a várható költségetket (valószínűleg euróban).

Egyébként kint szinte minden drága, ami nem romlik meg, azt érdemes itthon beszerezni.

Amúgy legalább word-ben futtasd le legközelebb, hogy mit írsz, mert ez tényleg rettenetes, hogy felnőttek is képesek ennyire helytelenül írni! Csakis a saját érdekedben, nem azért, mert poén b@szogatni ezzel az embereket!

autópálya, komp, önellátás, két, mennyi, Korfu ...

2010. aug. 28. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseken látszik, hogy mennyire nem érdemes több évtizedet iskolapadban tölteni és szakmákat, diplomákat összeszedni. Pénzed úgy van, ha elvégzel 6 általánost (2 első, 4 második) és funkcionális analfabéta vagy.

Kérdező: én a helyedbe hagynám Korfut, ezek a távolkeleti országok most elég feszültek.

2010. aug. 28. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Korfu mióta Távol-Kelet?
2010. aug. 28. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Amióta a cinizmus cinizmus.
2010. aug. 28. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
jah ok:D
2010. aug. 28. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem repülővel olcsóbban jönnétek ki.... benzin, autópálya díj stb tuti lesz annyi, mint a repjegy.
2010. aug. 28. 11:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsika mindenkitöl de direkt nem irtam ékezettel,az durva hogy analfabétának nevezel valakit akiröl nem tuc semmit. Én nem jártam magyar iskolába, irni és olvasni is csak inen onnan magam tanultam meg.
2010. aug. 29. 06:44
 9/9 anonim válasza:
Akkor www.magyarhelyesiras.hu a félreértések elkerülése végett.
2010. szept. 4. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!