Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarországról Romániába...

Magyarországról Romániába átlépem a határt, Nagyváradra megyek, arra a pár km szakaszra kell vásárolnom román Rovignetta útdíj matricát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Romániában csak az alsórendű utakra nem kell útdíjat fizetni, minden más útra kell.
2021. júl. 24. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, kell
2021. júl. 25. 06:23
 3/5 anonim válasza:
Igen, kell, de a kutya se ellnőrzi.
2021. szept. 10. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Harmadik: Bors es Nagyvarad kozott heti szinten szoktam latni, hogy ellenorzik.
2021. szept. 16. 00:50
 5/5 anonim válasza:
Negyedik: Én meg 2017 és 2021 augusztus között évente 5-6-szor mentem autóval Kolozsvárra Nagyváradon keresztül és nem tudtam, hogy kell matrica, így nem vettem. Egyszer sem büntettek meg, pedig még ellenőrző kamerák alatt is átmentem. Igaz, rendőr nem állított meg egyszer sem, lehet ők komolyan veszik. Nem azért nem vettem mert olyan laza vagyok, hanem mert nem tudtam, hogy kell. Most már veszek inkább.
2021. okt. 21. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!