Mire számítsak a szlovák határon oltatlanként?
Figyelt kérdés
Szóval, holnap szeretnék egy napra legalább Szlovákiába utazni, de nem vagyok oltva. A kunzulátuson informálödtam, de ott azt írják csak az oltottak utazhatnak be Szlovákiába, de egy ottani ismerősöm szerint rendesen utaznak át Magyarországra nem oltottak, most akkor mi van?2021. júl. 23. 11:33
1/14 anonim válasza:
Én tegnap voltam Kassán, a Hernád IC-vel. Konkrétan mikor megállt a vonat, fegyveres rendőrök jöttek ellenőrizni.
2/14 anonim válasza:
Első körben megvető pillantásokat fogsz kapni, mert még azt sem értetted meg, miért kellene beoltatnod magad.
Második körben felkérnek, hogy szállj le a vonatról.
Kérlek ne ellenkezz. Tedd, amit mondanak.
3/14 anonim válasza:
"Második körben felkérnek, hogy szállj le a vonatról."
Hát Kassán mi már leszálltunk pl a vonatról, mikor igazoltattak:D
4/14 A kérdező kommentje:
Én nem vonattal megyek át a határon hanem kocsival. Tavaly voltam arra utoljára, akkor még nem volt oltás se de javában tombolt a járvány. Akkor a határon vissza csak a személyimet kérték el a magyarok, a szlovákok meg nem voltak ellenőrzni
2021. júl. 23. 18:25
5/14 anonim válasza:
Szlovákia pont most szigorít a határellenőrzésen. Több kisebb határátkelőt le is zárnak, úgyhogy én a helyedben nem kísérleteznék.
6/14 A kérdező kommentje:
Olyat kérdezek, aki át is megy naponta, informálódni én is tudok a neten és tippelgetni. De mivel nem jártam tavaly óta arra a vírus ideje közepén, nem értem miért most van szigorítás
2021. júl. 23. 18:56
7/14 anonim válasza:
Azért, mert egyre szarabb a helyzet. Gyanítom, ha minket állig felfegyverzett rendőrök vártak az állomáson és bejelentették, hogy lezárnak határátkelőket, akkor az autósokat is szórpróba szerint ellenőrizni fogják. Egyébként ha ekkora arcod van menj oda, és nézd meg a saját szemeddel!
8/14 A kérdező kommentje:
Van is akkora arcom elhiheted! Nem egyszer jártam arra tavaly, akkor is ment a nagy vírus veszély közben meg a határon semmi. De ha cumi van, akkor így jártam. "Kösz a segítséget"
2021. júl. 23. 19:05
10/14 anonim válasza:
Őszintén remélem nagyarc, hogy akkorát fogsz szopni, hogy egy életre megemlegeted. Tartsd be a törvényeket, vegyél vissza az önérzetes tuskó egódból és oltasd be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!