Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová menjek nyaralni? Olyan...

Hová menjek nyaralni? Olyan családban nőttem fel, hogy soha sehol nem voltam. És most van keresetem és el tudnék menni nyaralni, de nem tudom, hová?

Figyelt kérdés
50 ezer forint a keret. 1 naposra szeretnénk menni.(de ha megoldható a 2 az is belefér) 3-an vagyunk. 16,19,30 évesek. Az autó 6 liter fogyasztású és Szabolcs megyében lakunk. Szeretjük a szép látnivalókat, de fürdőzni is szeretünk, meg aktív programokat is kipróbálni. Európai ország is szóba jöhet.

2021. júl. 19. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a helyedben úgy indulnék neki, hogy több napra menék el.

Megnyitnám a szállás.hu vagy a booking.com oldalt, beírnám a kívánt időpontot, megadnám, hogy 3 főre keresek, és célhelynek azt írnám: "magyarország", majd a térképes keresőn nézegetném, viszonylag olcsón hova találok szállást. Nem kell a világ végére mennetek, a Bükk és a Mátra is fantasztikus hely. Kiválasztanék egy olyan szállást, ami megfelel az elvárásoknak, a képek alapján jól érezném magam. És foglalnék, majd mennék.

Ha nem mész túl messze, a benzin nem lesz jelentős összeg. Ha főztök magatoknak, az is annyi, mint otthon, nem igényel plusz pénzt. Viszont világot láthattok.

Induljatok, és a szívetekre hallgassatok.

2021. júl. 19. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1naposra ne menj messzire,ugorjatok le Debrecenbe,vagy Hajdúszoboszlóra.

2naposra meg a Tisza-tóhoz.

2021. júl. 19. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
miskolctapolcai barlangfürdő <3
2021. júl. 19. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!