Milyen a cseh busszal utazni? Tapasztalatok?
Ha a cseh busz alatt a student agency-t értjük, akkor én utaztam velük tavaly nyáron, igaz csak Brno-ig, és haza! :) Igazából csak jó tapasztalataim maradtak, mivel egy társaság, ezért a buszok bevárják egymást átszállásnál. Szinte ugyanonnan indul a másik busz, ahol leszállsz, iszonyat egyszerű megtalálni, pláne hogy az utaskísérő kiabál is párszor jó nagyokat a kiírás ellenére is, hogy hova megy a busz! :) Nálunk alapból 10 perc késéssel indult a busz Budapestről, mert nem ért oda időben az egyik utas. Végül elindultunk nélküle, de egyébként még soha nem tapasztaltam, hogy egy utas miatt indulna bármi is késve!
Az út gyorsan elment, filmvetítés volt (csehül angol felirattal, vagy angolul cseh felirattal. A kávé, tea, meleg italok ingyen vannak (a kávéjuk nagyon bejött), zenét is lehet hallgatni ha arra vágysz. Én hosszabb útra vinnék fel magammal pokrócot, mert a klímát elég jól nyomatták. A wc természetesen használható a buszon, de 2 óránként kb van egy hosszabb megálló is. Igazából nem tudom mire vagy még kíváncsi, ha valamit kifelejtettem volna, kérdezz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!