Nekem nem. Úgy néz ki, mintha skanzenjelleggel építették őket szándékosan ilyenre és valójában modern épületek. Pont mint Frankfurtban a Römerberg.
Ha meg valóban régiek, akkor meg jobban odafigyelhettek volna a többi részletre, mert az a szökőkút elképesztően ocsmány és semennyire sincs összhangban a történelmiséggel. Az üzleteknek is kötelezővé lehetett volna tenni valami egységes, visszafogott arculatot.
LOL, amugy gotikus eredeti kozepkori hazak, csak Madzsarisztanban ezekbol nem maradt.
Azert nem vagyok kulon oda ezert a terert, mert Franciaorszagot imadom, es annyi fantaszrikus videke van eredeti kozepkori varosokkal, falvakkal, nagyon szigoru epitesi eloirasokkal, hogy ez a ter kulon nekem nem tyuha. Nemetes. Jobban szeretem az egyforma szinu kohazakat, ahol csak a zsalugaterek szinesek.
Mindenesetre van ronda hely is Franciaorszagban, de azt kell lampassal keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!