Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tetszik ez a tér?

Tetszik ez a tér?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 2. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom eldönteni
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem. Úgy néz ki, mintha skanzenjelleggel építették őket szándékosan ilyenre és valójában modern épületek. Pont mint Frankfurtban a Römerberg.

Ha meg valóban régiek, akkor meg jobban odafigyelhettek volna a többi részletre, mert az a szökőkút elképesztően ocsmány és semennyire sincs összhangban a történelmiséggel. Az üzleteknek is kötelezővé lehetett volna tenni valami egységes, visszafogott arculatot.

2021. júl. 2. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

LOL, amugy gotikus eredeti kozepkori hazak, csak Madzsarisztanban ezekbol nem maradt.

Azert nem vagyok kulon oda ezert a terert, mert Franciaorszagot imadom, es annyi fantaszrikus videke van eredeti kozepkori varosokkal, falvakkal, nagyon szigoru epitesi eloirasokkal, hogy ez a ter kulon nekem nem tyuha. Nemetes. Jobban szeretem az egyforma szinu kohazakat, ahol csak a zsalugaterek szinesek.

Mindenesetre van ronda hely is Franciaorszagban, de azt kell lampassal keresni.

2021. júl. 2. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira nem jön be, van millió ezeknél sokkal szebb favázas ház és főtér Európában. A szökőkút is ronda, a térkő is, és a középkori házakba beerőszakolt kirakatok is.
2021. júl. 3. 10:26
 4/5 anonim válasza:
szeretem a fachwerk házakat, de nekem ez annyira nem tetszik, a szökőkút nem igazán illik oda meg a színárnyalatok is furák. Bár ezutóbbi lehet, hogy csak a fénykép minőségének köszönhető, ami elég gagyi
2021. júl. 4. 22:30
 5/5 anonim válasza:
Hát nekem ez így kicsit olyan szűkös érzést kelt. Legyen több fa, nagyobb terület. A virágok jók. Egy napóra az mindig jó, vagy szobor. De a fák azok kellenek, mert akkor jönnek a madarak (rigók pl). Én kedvelem őket.
2021. júl. 13. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!