Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tetszik a...

Mit tegyek, ha nem tetszik a külsőm (se nekem se másnak) és a legtöbb dolog csak plasztikával megoldható, de az sokba kerül és nem lesz rá pénzem?

Figyelt kérdés

Mindenki jön az önelfogadással, de egyszerűen nem tudom magam elfogadni. Nem vagyok képes rá. Ha jobban szemügyre veszem magam, akkor egyre több rossz dolgot kellene korrigálni plasztikával.

Van az a mondás, hogy a külső nem minden. De a belső se. Külső alapján választ szinte mindenki magának párt, barátot.

2021. jún. 14. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Egy pszichológus olcsóbb és ő képes rendbe tenni az agyadat!
2021. jún. 14. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

"Mit tegyek, ha nem tetszik a külsőm (se nekem se másnak) "

Ez igy nem helytallo.

Az lehet, hogy magadnak nem tetszel, de valakinek biztos hogy fogsz. Lehet nem sok embernek, de valakinek biztos.

Amit tehetsz te is tudod.

Elmesz plasztikazni, egy mubaba leszel, ebben sem fogod magad tul jol erezni.

Lehet el kene fogadnod magad, adni eselyt magadnak es masoknak. Ez lehet a nehezebb ut, de talan ez a legertelmesebb, profitalobb is.

Megjegyzem, hogy annyi ronda embert lattam szep novel/sraccal, meg forditva, hogy igen egy resze a kulson mulik, de ha van egy jo szemelyiseged akkor azon sokat dobhatsz dolgon.

2021. jún. 14. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
akkor a te feladatot megtalálni azt a személyt, aki nem külső alapján választ párt.
2021. jún. 14. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem csak plasztikaval megoldhato. Egy csomo olyan not latni, aki pl. ki van kicsit sminkelve, de ha jobban megnezed, latszik, hogy nem szep. Megis hatarozottan jot tesz neki. Es mellette nagy onbizalom - egyesekre csakbugy nezek, hogy mire fol, es megis, van parja.

Oltozkodes, apoltsag, test allapota. Egyaltalan nem mindegy es ezeken lehet valtoztatni.

2021. jún. 14. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Karikás szem, ráncok (már 21 évesen), szarkaláb, hegek, ráncos nyak, kis, lógó mell, striás has, striás, nagy combok (testalkatilag ilyen vagyok, akármennyit edzek, ilyen), deréktájon megereszkedett- és vádlin megereszkedett bőr, asszimetrikus arc (durván nagyobb az egyik szemem és arccsontom, mint a másik), nagy, görbe orr, csúnya hajvonal, kicsi láb, alacsony testmagasság, kevés haj. Ezeket hogy oldja meg a smink?
2021. jún. 14. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyél ápolt, jól öltözött
2021. jún. 14. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:

- karikás szem, ráncok, szarkaláb, hegek: Sminkkel javítható / eltakarható

- csúnya hajvonal, kevés haj: Jó fodrász (ha rendszeresen jársz) a kevésből is nagyon jót tud csinálni

- kis lógó mell, nagy combok, kicsi láb, alacsony testmagasság: Stílusos, igényes öltözködéssel sokat lehet javítani az összképen. Lényeg hogy ne a mostani trendeket próbáld hordani (pl. most mindenkin haspólót látok, és egyéb rémségek), hanem találd meg a testalkatodhoz illő ruhákat.

- aszimmetrikus arc: ezen szerintem egy plasztikai sebész se tudna változtatni. Volt ilyen kolléganőm, akinek egyik szeme magasabban volt a másiknál. De ahogy írták korábban, ő is mindig igényesen nézett ki, rendezett haj, diszkrét smink, elegáns ruha, és az ember nem nézte azt, hogy hogy állnak a szemei, mert az összkép jó volt.

Valószínűleg fiatal vagy még, 40-50 év körül az a legfontosabb, hogy egészséges legyél. 20 évesen én is gondoltam, hogy plasztikai sebészhez megyek ezzel meg azzal, de utólag már örülök, hogy el tudtam engedni, mert minden műtét lehet kockázatos és okozhat problémákat később.

2021. jún. 14. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Plasztikai sebesznel van reszletfizetes. Az arc asszimetriajat es rancokat azonnaleltudja tuntetni.

Nagy gorbe orr- 1-3 orrmutet es szep kicsi barbi orrod lesz.

Kis mell: szilikon kell.

Nagy comb noies. Stria. Kakild le.

Keves haj: a hormonrendszered hozd egyensulyba pl futassal. Attol vekonyabb is leszel.

2021. jún. 15. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!