Szlovákiába tervezek menni a napokban! Szükséges-e teszt vagy sem?
Figyelt kérdés
Innen Magyarországról mennék. Konkrét úti cél Komárno lenne.
e-személyim van meg az első oltásom is, ami óta eltelt 21 nap! Kártya megvan róla! Elegendőek-e ezek vagy még kell más is? Mert potyára nem szeretnék menni, meg karanténba kerülni. Átutazóba mennék. Max 1-2 nap ott tartózkodással. Előre is köszi a segítséget!
2021. jún. 27. 19:34
1/4 anonim válasza:
Már nincs ellenőrzés a határon, mehetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
oké, csak megyek és kész? Visszafele ugyanúgy?
2021. jún. 27. 19:36
3/4 anonim válasza:
A regisztrációt az oldalon még ki kell tölteni?
Egy hét múlva mennénk 4 napra. Oltás van (Szlovákia által elfogadott), igazolvány van, de az "Address of your self-isolation" kitöltendő résznél megakadtunk. Ha a 'No permanent residence in Slovakia' lehetőséget jelöljük be, akkor úgy is jó?
4/4 anonim válasza:
Én nem töltöttem ki soha azt a regisztrációt. A határtól kb 500 méterre lakok a magyar komáromi oldalon, napi szinten járok át barátokhoz, boltba… de nem vagyok ingázó, mert Magyarországon dolgozom. a magyar oldalon pár napja abszolút nincs ellenőrzés, a szlovák oldalon elvétve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!