A Kijevbe menő vonaton tudnak magyarul?
Igen, és a száztagú cigányzenekart is hallgathatod a büfékocsiban. :)
Egyébként miért kellene neked bármilyen beszélgetés egy vonatúton azon kívül, hogy megmutatják a helyedet, pl 8-as kocsi 13-as ágy?
"Hálókocsiban 24 óra alatt azért ennél többet kommunikál a személyzet"
Nem sokkal. Felszálláskor elkérik a jegyed, este megcsinálják az ágyat (már ha nem eleve este indul), reggel talán kapsz némi kaját. Ezek közül semmi sem igényel komolyabb beszélgetősdit, mutogatással megy.
"Meg mi van ha valami problémám van út közben?"
Őszintén kíváncsi vagyok milyen problémára gondolsz? Hálókocsiban ülsz, alszol, étkezőben eszel, a mosdó meg olyan tiszta lesz, amilyen, ezen semmi panaszkodás nem fog változtatni. De angolul valamennyit makognak, a magyart elfelejtheted.
Nem akartam a tisztaság miatt panaszkodni, meg alapban nem akarok velük beszélgetni hidd el
Olyanra gondoltam, hogy pl rosszul leszek, vagy mondjuk leszakad az ágy, esetleg nem működik valami vagy ne adj Isten lopnak tőlem és rendőrt akarok hivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!