Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Kijevbe menő vonaton tudnak...

A Kijevbe menő vonaton tudnak magyarul?

Figyelt kérdés
A hálókocsi ukrán rajta. A személyzet is ukrán gondolom. Tudnak azért angolul vagy magyarul?
2021. jún. 22. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Igen, és a száztagú cigányzenekart is hallgathatod a büfékocsiban. :)

Egyébként miért kellene neked bármilyen beszélgetés egy vonatúton azon kívül, hogy megmutatják a helyedet, pl 8-as kocsi 13-as ágy?

2021. jún. 22. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Hálókocsiban 24 óra alatt azért ennél többet kommunikál a személyzet
2021. jún. 22. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg mi van ha valami problémám van út közben?
2021. jún. 22. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

"Hálókocsiban 24 óra alatt azért ennél többet kommunikál a személyzet"

Nem sokkal. Felszálláskor elkérik a jegyed, este megcsinálják az ágyat (már ha nem eleve este indul), reggel talán kapsz némi kaját. Ezek közül semmi sem igényel komolyabb beszélgetősdit, mutogatással megy.

"Meg mi van ha valami problémám van út közben?"

Őszintén kíváncsi vagyok milyen problémára gondolsz? Hálókocsiban ülsz, alszol, étkezőben eszel, a mosdó meg olyan tiszta lesz, amilyen, ezen semmi panaszkodás nem fog változtatni. De angolul valamennyit makognak, a magyart elfelejtheted.

2021. jún. 23. 00:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem akartam a tisztaság miatt panaszkodni, meg alapban nem akarok velük beszélgetni hidd el

Olyanra gondoltam, hogy pl rosszul leszek, vagy mondjuk leszakad az ágy, esetleg nem működik valami vagy ne adj Isten lopnak tőlem és rendőrt akarok hivatni.

2021. jún. 23. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mikor Lembergig utaztam csak ukrán kalauzok voltak, de a hálókocsiban volt velem egy magyar férfi is. Nagy esély van arra, hogy lesznek magyarok is a vonaton, de persze ez nem biztos. Valószínűleg nem fognak tudni angolul, de ahányszor én utaztam Ukrajnában vonaton mindig készségesek voltak és nem volt semmi baj.
2021. jún. 23. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Jah és még rendelni is tudtam teát és kávét, pedig még menü sem volt :) kemény 6 hrivnya
2021. jún. 23. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!