Hogy lehet online jegyet venni a Lomnici-csúcsra menő felvonóra?
Figyelt kérdés
Próbáltam a hivatalosnak mondható gopass.sk oldalon keresztül, de ott nem lehet jegyet venni a csúcsra menő felvonóra. Ennek mi az oka vagy miért nem tudok?2017. aug. 24. 11:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem elkelt az összes. Nagyon korlátozottak a helyek, foglalni meg csak egy hétre előre lehet ha jól tudom.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, legkorábban 7 nappal az utazás előtt lehet venni jegyet. Végigpróbáltam minden dátumot, de egy darab jegyet nem akar adni. Lehetséges, hogy egy darab jegy se szabad?
2017. aug. 24. 13:29
3/7 A kérdező kommentje:
Ezek után félve teszem fel a kérdést: Ha szeptember vége felé szeretnénk menni egy hétvégére, akkor a helyszínen mennyi esély lehet egy aznapi/másnapi jegyre?!
2017. aug. 24. 13:31
4/7 anonim válasza:
Sajnos tutit nem tudok mondani, nekünk drága volt, így kihagytuk - anélkül is gyönyörű hely. Személy szerint azt gondolom, hogy nem adják el az összeset elővételben.
Van lift a nyeregbe is, ott nincs zsúfoltság.
5/7 anonim válasza:
Felvonókra csak a legritkább esetben tudsz online venni.
Svájcban legalábbis minden kisvasút és felvonó, libegő, stb. csak helyben árusít, mert itt bizony nem ritka, hogy rossz az idő és akkor leállítják.
6/7 anonim válasza:
Na, mi nem volt hasznos okostojás? :D
7/7 A kérdező kommentje:
"Na, mi nem volt hasznos okostojás? :D"
Ezt ki írta és kinek szánta?
2017. aug. 27. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!