Jelenleg a magyar oltási igazolvánnyal (amin ugye nincs rajta, hogy milyen vakcinát kapott az ember) melyik szomszédos országba lehet kiutazni? Egyikbe se?
Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia
lásd a Külügyminisztérium Konzuli Szolgálat honlapján: [link]
A híroldalakon, szinte naponta közlik, hogy melyik országgal lett kölcsönös elfogadás.
Itt a cikk végén felsorolja ezeket az országokat.
Amugy ennyi ésszel es tajékozottsággal mit akarsz utazgatni?
Szlovéniába úgy utazhatsz, ha a második oltástól eltelt 2 hét és ezt tudod igazolni, szóval nem elég a friss oltási igazolvány.
A többit nem tudom, nézd meg a konzuli oldalon a tájékoztatást.
A konzuli oldalak felejtősek, nincs azoknak idejük naprakésznek lenni, a nagy kaletázásban, meg ladyboyozásban.
Én beírom angolul a keresőbe, hogy utazás, turizmus, covid meg az adott ország domainját és addig bogarászok, amig hivatalos oldalra nem akadok és ott fordító segítségével, próbálom megérteni mit akarnak.
A másik, a nyilvános x országbeli magyarok csoportjai, ott viszont szerencse kell, hogy értelmes, hozzáértő választ kapj.
"A konzuli oldalak felejtősek, nincs azoknak idejük naprakésznek lenni, a nagy kaletázásban, meg ladyboyozásban."
Még jó, hogy minden nap frissítik.
Amiket én néztem hetekkel azelőtti a coviddal kapcsolatban elavult infók voltak.
Minden nap frissítik? Miért kell meghazudtolni?
Te ott dolgozol vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!