Melyik jobb, Olasz, vagy Görögország és miért?
Sok emberrel találkoztam már, aki valamelyikért rajong, és engem az érdekelne, hogy aki járt már MINDKETTŐBEN, de az egyikért rajong, az miért épp azért, mi a jobb abban, mint a másikban?
(Én görögért rajongok, de én olaszban csak velencében jártam, máshol nem, így nagy összehasonlítási alapom nincs)
Ezektől a "melyik jobb" kérdésektől kiégek....azt mégis miben?!?
Egyebkent meg nem hiszem hogy lenne értelme barmiben is hasonlitgatni a kettőt annyira kulonboznek......mindkettonek van elonye meg hatranya,de ennyi.
De nem utazási javaslatot kértem, hanem szubjektív véleményeket, benyomásokat, érzéseket, hogy ki, miért szereti egyiket, vagy másikat.
Szerintem a fő kérdés alatt elég jól kifejtettem.
Olaszországnak kb. 1300 km tengerpartja van.
NAgyon sokféle.
Nem lehet meghatározni, hogy en bloc Olaszország milyen....
Na en vagyok a te embered. 16 gorogorszagi es 4 olaszorszagi nyaralassal a hatam mogott kijelentem, hogy Gorogorszag mind arban, mind partszakaszban, vizminosegben messze veri Olaszorszagot.
En beszelek olaszul is, gorogul is,ugyhogy nalam ez nem volt szempont.
Mindket orszagban tobb helyen jartam mar. Mindket orszagban megtalalhatod a neked tetszo reszt es programot (aktiv pihenes varosnezessel, kirandulassal vagy egesznap a parton napozas)
A lenyeg hogy feltoltodj, kikapcsolj :)
Én is jártam mindkét országban kb. tucatszor.
A nyelv miatt egy picikét jobban szeretem Olaszországot, mert beszélek olaszul. Jobban tudok kommunikálni a helyiekkel.
A görögöknél le kell mennem ált. iskolai szintre angolban, hogy megértsenek. :-D FF-on beszélek, de a választékos angol nekik már túl bonyolult. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!