Kint szeretnék Spanyolországban élni. Mit kell ehhez elintéznem?
Figyelt kérdés
Úgyértem annyi világos hogy ki kell jutnom valahogy.De hogy ott dolgozhassak, élhessek esetleg családom is legyen mit kell csinálnom?2010. aug. 24. 16:23
1/6 anonim válasza:
Énis ugyanezt szeretném... majd egy 5 év múlva:) Az álmom hogy spanyolországban élhessek... nem tudom spanyolul tudsz -e már beszélni..? ez fontos szerintem:)
2/6 anonim válasza:
euvonal.hu
-->Spanyolországot keresd ki
3/6 anonim válasza:
spanyol és katalán nyelv ismerete. kint egy állás és szállás. sok félretett pénz amivel az ember nekiindul
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Spanyolul és angolul tudok a katalánról fogalmam sincs.
2010. aug. 24. 18:47
5/6 anonim válasza:
Azt tudtad, hogy jelenleg a Spanyoloknál a legnagyobb a munkanélküliség?
Nem olyan rózsás ám ott az élet, mint az kívülről látszik! A megélhetés már nem csupa napfény és tengerpart!
A katalán amúgy csak akkor kell, ha Barcelonában szeretnél letelepedni. Ott viszont nagyon, mert iszonyatosak állítólag és iszonyat érzékenyek erre.
6/6 anonim válasza:
előző megint: Arra gondolom nem kell válaszolni, hogy mi kell ahhoz, hogy csádod is legyen. ;-D
(Bocsi, de ez magas volt, nem hagyhattam ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!