A MÁV mikor indítja a hálókocsis járatait?
Figyelt kérdés
Semmilyen információ nincsen ezzel kapcsolatban az interneten de még a máv ügyfélszolgálat is azt mondta hogy kövessem figyelemmel az internetes oldalt mert azon rajta lesz. Május 12 van de még mindig semmi információ nincsen a járvány utáni újraindulásról. Nagyon szerettem ezt a közlekedés formát, a többi vasúttársaság már kihirdette az újraindulás tervét, menetrendet, jegyárakat… a mávnál semmi…2021. máj. 12. 16:06
2/5 anonim válasza:
Splitbe elvileg június 11-től jár az Adria nemzetközi gyorsvonat, az előszezoni menetrendben már szerepel. Többit nem tudom.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem most már én is megtaláltam, de ezt külön bogarászni kell, jegyet nem lehet venni. Komolyan ennyire nehéz lenne időben meghirdetni? Időben tájékoztatni az embereket az újraindulásról. Az ember már tervezné a nyarat, szabadságolást, de még mindig nem tudni semmit.
2021. máj. 12. 22:04
4/5 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy Zadarba volt 700 forintos repjegy, de ugyanezt láttam Burgaszba is. Mi az a valami, amiért emberek egész napokat zötyölődnek vonaton :))))) ?
5/5 A kérdező kommentje:
Az éjszakai vonaton van hálókocsi, alszok egyet ágyban és másnap reggel ott vagyok…
2021. máj. 13. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!