Mennyibe kerül 2 fő és egy autó utazása csak oda, Bécs - Feldkirch között július 12-én 4 személyes hálókocsiban?
Figyelt kérdés
Légyszi ne a linket küldjétek, azt én is megtaláltam, csak nem beszélek németül és angolul se nagyon.
Köszi!
2019. jan. 28. 08:41
1/8 anonim válasza:
A számok nemzetköziek, nem kell hozzá nyelvtudás!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél!
Lehet, hogy római számok? Vagy arab???
2019. jan. 28. 09:02
3/8 anonim válasza:
"Arab" számok, amik megegyeznek a "magyar" számokkal, azaz azokkal, amiket minden nap használsz, és amit az iskolában is tanultál.
4/8 anonim válasza:
Menetrendben RÓMAI számokat még sosem láttam, pedig nem mostanában születtem.
Az ARAB számok meg azok, amiket az egész világ használ, ez nem kellene, hogy gond legyen számodra!
5/8 anonim válasza:
Négyes, az 1990-es évekig a magyar vasúti menetrendekben a hónapok dátumozása biztosan római számokkal történt.
A tarifák fejenként 29 eurótól indulnak, ülőhelyes kocsiban.
6/8 A kérdező kommentje:
Aha, köszi! És az autó?
2019. jan. 28. 13:59
7/8 anonim válasza:
ma 11:40-es: csak azóta 20-30 év eltelt.....
Másrészt meg a kérdezö nem a magyar, hanem az osztrák menetrendet kérdezi és ott sosem volt szokás a római számokkal történö jelölés.
8/8 A kérdező kommentje:
Hű, amennyi időt és energiát belefektettetek az egymás savazásába, ennyi erővel már nekem is segíthettetek volna... Na de ezért tartunk itt :(
2019. jan. 28. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!