Milyen svéd országban az élet meséljetek már róla milyen az ott részletesen? Fizetések a svédek barátok társadalom összetétele maga a rendszer szabályok a minden napi életben az adminisztráció a működés lehetőségek magyarként stb
"Milyen a te fejedben a svéd modell, amit át akarsz venni...????? 11-nek írom..."
:OOOOOOO Álj sorba én kérdeztem előbb!
Hát akkor így jártál!
Válaszold is meg magadnak az elégtelen tartalmú kérdésedet.
Milyen svéd országban az élet meséljetek már róla milyen az ott részletesen? Fizetések a svédek barátok társadalom összetétele maga a rendszer szabályok a minden napi életben az adminisztráció a működés lehetőségek magyarként stb
Tartalomban itt a te válaszod szegénykedik!
Egyébként meg a határátkelő.blog húúú de nagyon nem ki elégítő édeskevés honnan veszed különben hogy nem ott kezdtem? A gyikben az a jó hogy a sok tartalmatlan válaszoló közül előfordulnak tartalommal rendelkezőek is mintha csak horgásznál! Egyébként lehetne beszélni a Svéd Gyakorikérdésekről vajon ott is epekedve próbálják okosságnak fel tüntetni az emberek a tudatlanságukat?
Te ha lusta vagy le írni mind azokat amiket tudsz és helyette linkeket küldesz ráadásul legalább olyan felszíneseket mint amilyeneket írsz mért érzed hogy releváns lehetsz mint válaszoló?
Azt hiszem ha valaki elmélyült részletes választ óhajt ara olyan ember tud válaszolni aki el határozza magát hogy alaposan bele mélyed a témába mint valami iskolai szorgalmi feladat esetén. Bár milyen groteszkül is hangozhat ez számodra más nem lesz hivatott a kérdés meg válaszolására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!