Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha külföldre utaztok (főleg,...

Ha külföldre utaztok (főleg, ha nem szomszédos országba), autóval vagy repülővel mentek inkább?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Autóval, a rugalmasság miatt.
Repülővel, sokkal gyorsabb, és nem is sokkal drágább, mint autóval, ami ráadásul fárasztó is, mert vezetni kell.
20 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Nincs az az isten, hogy én egy repülőgépre felszálljak!
2021. máj. 7. 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Inkább repülővel, kocsiban nem szívesen ülök 2 óránál többet. Akkor sem, ha jó és kényelmes autó.
2021. máj. 7. 15:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Erősen függ attól, hogy hova megyek.

Olaszországba autóval és vonattal is voltam már, az Egyesült Királyságba pedig repülővel és hajóval is voltam már. A kettő közül mégis a repülőt preferálom.

2021. máj. 7. 15:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs az az isten, hogy én egy repülőgépre felszálljak!"

Elárulod, hogy miért? Baromira érdekelne:D

2021. máj. 7. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Repülővel, még néhány szomszédos országba is, mert nagyon szeretek repülni :) (pl. Marosvásárhelyre repültem már, idén nyárra Zadarba van repülőjegyem, remélem megvalósul az utazás)

Ha a célponton rugalmasságra van szükségem, arra az autóbérlést szoktam választani

2021. máj. 7. 16:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Legszívesebben vonattal, de a felsoroltak közül autóval. Én személy szerint nem szeretek repülni.
2021. máj. 7. 16:16
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
#4: Há' mert fosok! :-) Vonat- meg hajóbaleseteknél mindig vannak túlélők, ha repcsi lezúg akkor meg nem. Ha nincs baj akkor lelőnek az oroszok vagy az irániak, vagy a bolond pilóta belevezeti a hegybe vagy akármi. A Natgeón megy a Légikatasztrófák, elképesztő, hogy milyen semmiségek miatt történnek. És ismerem a statisztikát, hogy a legbiztonságosabb, de nem érdekel!
2021. máj. 7. 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A légikatasztrófákat én is szoktam nézni, viszont attól minden vágyam hogy repülhessek egyszer :)

A légikatasztrófák régebbi eseteket dolgoznak fel, mostanában, kb lehetetlen, hogy lezuhanjon egy repülő..

Maximum tényleg, ha lelövik. De ha nem az isten háta mögé mész aktív háborús helyszínre, akkor nem lesz gond.

2021. máj. 7. 16:57
 9/17 BeefEater ***** válasza:
100%

Légikatasztrófákat repülőn a legjobb nézni :D

Szomszédos országba autóval (vagy vonattal megyek), annál távolabb a repülő már olcsóbb és gyorsabb is általában.

2021. máj. 7. 17:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédos országokba mindenképp autóval (nem is mindenhova megy repülő). Általában családdal megyünk, 5 főre a repülő + autóbérlés már elég drága. Olyan 700km-re még autózunk.
2021. máj. 7. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!