Ha külföldre utaztok (főleg, ha nem szomszédos országba), autóval vagy repülővel mentek inkább?
Erősen függ attól, hogy hova megyek.
Olaszországba autóval és vonattal is voltam már, az Egyesült Királyságba pedig repülővel és hajóval is voltam már. A kettő közül mégis a repülőt preferálom.
"Nincs az az isten, hogy én egy repülőgépre felszálljak!"
Elárulod, hogy miért? Baromira érdekelne:D
Repülővel, még néhány szomszédos országba is, mert nagyon szeretek repülni :) (pl. Marosvásárhelyre repültem már, idén nyárra Zadarba van repülőjegyem, remélem megvalósul az utazás)
Ha a célponton rugalmasságra van szükségem, arra az autóbérlést szoktam választani
A légikatasztrófákat én is szoktam nézni, viszont attól minden vágyam hogy repülhessek egyszer :)
A légikatasztrófák régebbi eseteket dolgoznak fel, mostanában, kb lehetetlen, hogy lezuhanjon egy repülő..
Maximum tényleg, ha lelövik. De ha nem az isten háta mögé mész aktív háborús helyszínre, akkor nem lesz gond.
Légikatasztrófákat repülőn a legjobb nézni :D
Szomszédos országba autóval (vagy vonattal megyek), annál távolabb a repülő már olcsóbb és gyorsabb is általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!