Ciprust hogyan fedezzem fel?
Nem akarok autót vezetni a baloldali közlekedés miatt, és nem utazási irodával megyek.
Köszi! :)
Hehe....a kis lekezelő.
Kezdjük ott nagyokos, hogy nem azt kérdeztem, hogy MIVEL. Képzeld, ismerem a közlekedési eszközöket.
Akkor a gyengébbek kedvéért:
Mely buszjáratokkal, milyen megoldásokkal lehet körbejárni a szigetet? Ötleteket, tippeket várnék.
Mondjuk így,hogy "javítottad" a kerdesedet még szánalmasabbá vált az egész....
Tényleg ennyire lusta vagy?Ha már van interneted próbáld már meg használni......de ne arra,hogy másokkal kapartasd ki a gesztenyet.......
Ember, fejezd már be.
Ottjártak tapasztalatára vagyok kíváncsi. Buszmenetrendet én is el tudom olvasni. Tippekre vagyok kíváncsi. Ne kelljen már ezt körbemagyaráznom.
A biztonság kedvééért jelentettelek.
Tényleg nem nagy dolog a baloldali közlekedés.
De lehet pl busszal menni.
Google - Best places to visit in Cyprus.
Google maps - Megnézed hol vannak ezek a helyek
Megint csak google - Bus between Limassol and Lárnaka például
Jó utat!
"Miért nem fizetsz be extra programokra az utazási irodánál?"
Gondoltam már erre. De nem küldene el a fenébe az utazási iroda, hogy ha nem velük utaztam?
"De nem küldene el a fenébe az utazási iroda, hogy ha nem velük utaztam?"
Ottani utazási irodánáknál kell érdeklődni, fakultatív programokat szerveznek függetlenűl attól, hogy kivel utazott oda az ember. Még olcsóbbak is lehetnek, mint a magyarok. De a legolcsóbb egyénileg utazni, pl. helyi busszal (kb. feléből kijön.)
Nem voltam még Cipruson, de Görögországban már sokszor, ott ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!