Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kedves válaszadók ti ezt...

Kedves válaszadók ti ezt hogyan tudtátok meg oldani?

Figyelt kérdés

Szeretnék én meg párom, majd több európai országba el menni. Kicsit világot látni és kikapcsolódni és új helyeket meg ismerni.

Legalább 1-2 hónapra tervezzük az utazást. A munkaadónk nem biztos, hogy örülne neki ha hónapokra ki esnénk a munkából. Mindkettőnk hagyja ott a munkahelyét? Meg kérdeztük már, de a főnökség nem örült neki és azt mondták hogy majd vissza térünk rá, hogy ha mennénk már. Az utazást csak akkor szeretnék el kezdeni, ha már le csengett a járvány. Kérem olyanok válaszoljanak akik már ezt meg csinálták. Köszönöm.

#Európa #utazás #munkahely el veszése
2021. ápr. 24. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
Én simán felmondanék utazás miatt, de eddig soha nem kellett, mindig meg tudtam oldani. Bár az én szakmám olyan, hogy azt mindig keresik.
2021. ápr. 25. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!