Kedves válaszadók ti ezt hogyan tudtátok meg oldani?
Szeretnék én meg párom, majd több európai országba el menni. Kicsit világot látni és kikapcsolódni és új helyeket meg ismerni.
Legalább 1-2 hónapra tervezzük az utazást. A munkaadónk nem biztos, hogy örülne neki ha hónapokra ki esnénk a munkából. Mindkettőnk hagyja ott a munkahelyét? Meg kérdeztük már, de a főnökség nem örült neki és azt mondták hogy majd vissza térünk rá, hogy ha mennénk már. Az utazást csak akkor szeretnék el kezdeni, ha már le csengett a járvány. Kérem olyanok válaszoljanak akik már ezt meg csinálták. Köszönöm.
el menni ?
meg ismerni ?
ki esnenk ?
el kezdeni ?
le csengett ?
Miért bántjátok?
Lehet, hogy nem is magyar.
Amúgy, hogyan gondoltátok a finanszírozását a több hónapos útnak?
Szia!
Ahogy írták előttem fizetés nélküli szabival tudod megoldani, ha szeretnéd megtartani a melóhelyedet. Viszont ezt a munkáltatódnak engedélyeznie kell. A fizetés nélküli szabi alatt főszabály szerint az eü szolg-ot fizetned kell havonta magad után.
Bár legalább 1-2 hónapot írtál, viszont több európai országot, ami nem jelent túl sok időt egy helyen. Európát én nem biztos, hogy az általad vázoltak alatt fedezném fel. Mivel itt nem olyan nagyok a távolságot a szabik 1-1, illetve 2-2 hétre való összevonásával választanék célországo(ka)t, céltájegységeket. (Pl. Izland, Balti államok, Benelux államok, Portugália, Szlovénia-Horvátország, Észak-Olaszo. stb.). Ha nincs gyerek bármikor tudtok utazni. Kora tavasz, nyár, szeptember, amikor minden olcsóbb.
Fizetés nélkülit egy távolabbi cél esetében vennék ki (Távol-Kelet, Észak- Közép- és Dél-Amerika, Ausztrália), mert oda nem feltétlenül nem érdemes 1-2 hétben gondolkodni, a távolság miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!