Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kedves válaszadók ti ezt...

Kedves válaszadók ti ezt hogyan tudtátok meg oldani?

Figyelt kérdés

Szeretnék én meg párom, majd több európai országba el menni. Kicsit világot látni és kikapcsolódni és új helyeket meg ismerni.

Legalább 1-2 hónapra tervezzük az utazást. A munkaadónk nem biztos, hogy örülne neki ha hónapokra ki esnénk a munkából. Mindkettőnk hagyja ott a munkahelyét? Meg kérdeztük már, de a főnökség nem örült neki és azt mondták hogy majd vissza térünk rá, hogy ha mennénk már. Az utazást csak akkor szeretnék el kezdeni, ha már le csengett a járvány. Kérem olyanok válaszoljanak akik már ezt meg csinálták. Köszönöm.

#Európa #utazás #munkahely el veszése
2021. ápr. 24. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

el menni ?

meg ismerni ?

ki esnenk ?

el kezdeni ?

le csengett ?

2021. ápr. 24. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
A "meg oldani" kimaradt.
2021. ápr. 24. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk 3 ledolgozott év után ki lehet venni max fél év fizetetlen szabadságot, sokan így csinálják.
2021. ápr. 24. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Betegállomány.
2021. ápr. 24. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
én kétszer már felmondtam utazás miatt. én így tudtam megoldani.
2021. ápr. 24. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Fizetetlen szabi. Felmondást nem ajánlom, ha az önéletrajzodban is ennyi helyesírási hiba van, nem biztos, hogy kapsz utána állást.
2021. ápr. 24. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Kérj fizetés nélküli szabadságot.
2021. ápr. 24. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Miért bántjátok?

Lehet, hogy nem is magyar.

Amúgy, hogyan gondoltátok a finanszírozását a több hónapos útnak?

2021. ápr. 24. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindenkinek reális ez, nálunk 5 ledolgozott év után , a menedzsmenttel történt korai egyeztetés és jóváhagyàs után fizetés nélküli szabadságként lehet megoldani. Tipikusan pozícióváltások között szokás mifelénk és szinte mindenki utazgat ilyenkor, ritkábban kisgyereket nevelnek így.
2021. ápr. 24. 21:05
 10/11 aHermann ***** válasza:
80%

Szia!

Ahogy írták előttem fizetés nélküli szabival tudod megoldani, ha szeretnéd megtartani a melóhelyedet. Viszont ezt a munkáltatódnak engedélyeznie kell. A fizetés nélküli szabi alatt főszabály szerint az eü szolg-ot fizetned kell havonta magad után.

Bár legalább 1-2 hónapot írtál, viszont több európai országot, ami nem jelent túl sok időt egy helyen. Európát én nem biztos, hogy az általad vázoltak alatt fedezném fel. Mivel itt nem olyan nagyok a távolságot a szabik 1-1, illetve 2-2 hétre való összevonásával választanék célországo(ka)t, céltájegységeket. (Pl. Izland, Balti államok, Benelux államok, Portugália, Szlovénia-Horvátország, Észak-Olaszo. stb.). Ha nincs gyerek bármikor tudtok utazni. Kora tavasz, nyár, szeptember, amikor minden olcsóbb.

Fizetés nélkülit egy távolabbi cél esetében vennék ki (Távol-Kelet, Észak- Közép- és Dél-Amerika, Ausztrália), mert oda nem feltétlenül nem érdemes 1-2 hétben gondolkodni, a távolság miatt sem.

2021. ápr. 25. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!