Izabella1107 kérdése:
Terhesen 1 COVID védőoltással lehet utazni Romániába?
Figyelt kérdés
17. hetes terhes vagyok és így a 2. oltást csak a szülés után kaphatom meg, viszont szeretnénk júniusba elutazni Romániába. Szerintetek lehet utazni terhesen 1 oltással Romániába, anélkül, hogy karanténkötelesek lennénk a férjemmel?2021. ápr. 21. 11:11
1/4 anonim válasza:
Egyenlőre semmire nem jogosít pluszként bármennyi oltás.
Kivárod a júniust és az akkori helyzethez kiadott előírások szerint tudsz majd utazni.
2/4 anonim válasza:
Egyes, rosszul mondod. Romania az az orszag, aki a 2.oltas utan beenged teszt es karanten nelkul, ha a 2.oltast legalabb 14 napja megkaptad. Ha beteg voltal, akkor sem kell karanten, de csak akkor, ha 90 napon belul voltal beteg es a pozitiv teszted minimum 14 napos
3/4 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló!
Terhesen nem kapom meg a 2. Oltást, így engem nem engednek be karantén nélkül? :(
2021. ápr. 23. 09:08
4/4 anonim válasza:
Nem hinnem. Viszont menj biztosra es hivd fel a nagykovetseget :) en amikor Ausztriaba mentem, elotte egy nappal felhivtam az osztrak nagykovetseget es tajekoztattak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!