Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szivritmus zavarosok,Pajzsmiri...

Szivritmus zavarosok,Pajzsmirigy problémasok,vashianyosok megkaptátok a covid védőoltást?

Figyelt kérdés
Milyet kaptatok,volt mellék hatása lett valaki covidos?
2021. ápr. 16. 06:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

világszerte több százezer fenti betegségben szenvedő megkapta az oltást, nem lett semmi gond. A fent említett betegségek nem ellenjavallatai egyik oltásnak sem. (A Szputnyik nem adható ha "jelentős eltérés van a pajzsmirigy funkciós értékekben", de a pajzsmirigy betegek 99%-ának nincs jelentős eltérés.)

A vashiányt még csak meg sem említi egyik oltás alkalmazási előírása sem.

A szívritmuszavar nem egy betegség, több szívbetegség járhat szívritmuszavarral. Az esetek 99,9%-ában adható az oltást. Nyilván NYHA IV-es stádiumú szívelégtelenség vagy most akutan zajló infarktus esetén nem adható a szputnyik.

2021. ápr. 16. 07:13
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Pajzsmirigy alulműködéssel nekem pfizer/modernát javasolt a doki. Még várok.
2021. ápr. 16. 07:17
 3/11 anonim válasza:
81%
Pajzsmirigy alulműködésem van règóta gyógyszert szedek. A Pfizert kaptam semmilyen problémám nem volt!
2021. ápr. 16. 07:20
 4/11 anonim ***** válasza:
7%

2-es az elég nagy hiba, mert pl. az Astra alkalmazási előírása egy szóval nem említi, hogy nem lehetne pajzsmirigy betegségben adni. Tehát lehet adni.

Az Astrát a jövő héten meg lehetne kapni, május elejére védett vagy. A Pfizert kb. augusztusban. Ha pl. júniusban elkapod a covidot, mit érsz vele, hogy augusztusban sorra kerültél volna a Pfizerrel? Az az oltás jó, ami be van adva. Várni az "ideális" oltásra akár halálos is lehet. Most nem a Pfizer és az Astra között kell választani, hanem az Astra és a semmi közöt. Mert most ez a két lehetőség van. A kettő közül egyértelműen az Astra a jobb.

[link]

2021. ápr. 16. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
egy pajzsmirigy alulműködéses ismerős és egy szívritmuszavaros másik: mindkettő Pfizert kapott, kb egy hónapja, semmi mellékhatás.
2021. ápr. 16. 09:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is ma fogom kapni köszönöm az infókat
2021. ápr. 16. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Én szívritmus zavarra kb 18 éve szedek gyógyszert Pfizert kaptam ápr. 10-én. 4 napra az oltás után egyszer kiugrott a pulzusom. Ennyi.
2021. ápr. 16. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
4, Ha nem baj, inkább a dokiban bízom. :)
2021. ápr. 16. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
megkaptam PM. astrat. semmi bajom nem volt es nincs tole
2021. ápr. 16. 13:17
 10/11 Tabbouleh ***** válasza:
Ma nincs bajotok, de évek múlva senki sem garantálja, hogy nem lesznek ennek szövődményei.
2021. ápr. 16. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!