11 éves fiú életében először -s talán utoljára- menne szüleival tengerpartra (repülőgép fontos! ). Javasolnátok helyet, ahol jól érezné magát egy ekkora fiú? Pl. Sok látnivaló a környéken. A Dino Club-os animációs programok már dedósak neki, igaz?
én vagyok a 13:54-es. Medina Tourssal voltunk a Sol Y Mar Club Makadiban. Sikerült kifogni egy jó akciót. Palm Beach hotelben is voltam már kétszer, nagyon jó kis családi szálloda mindkettő. Igaz utóbbinál nincs nagyon korall.
Október végén remek még az idő kb 26-28 fokos a tenger és a levegő is 30-35. Luxorban ilyenkor is nagyon meleg van ott 45 fok volt akkor.
Hasmenéses dolog ellen jó kis házipálinkával lehet védekezni, reggelente a szülők lenyomhatnak egy-egy kupicával bélfertőtlenítés céljából, esetleg ihatnak más töményet. Gyereknek ajánlották a kólát, illetve lehet kinn kapni egy Antinal nevű gyógyszert (5 font az ára kb 200Ft), amitől 1-2 szem bevétele után elmúlik a hasmars. Amúgy a legtöbb szállodában palackozott vízzel mossák a gyümölcsöket, zöldségeket és a jeget is abból készítik.
[link] -on vagy [link] -n találhatsz élménybeszámolókat (google translator-t is tudsz használni).
Két legolcsóbb nyaralási helyszín: Montenegró és Bulgária.
Igaz, ide csak nyáron lenne érdemes elmenni, de mint mondtad, jövőre is jó lenne :D
Bár Montenegróban nem tudom, hogy hol van repülőtér, de 1 helyen biztos van...
Én 6 évesen voltam először nyaralni, Montenegróban. Hidd el, ha először megy nyaralni, akkor Bulgária vagy Montenegró is nagyon nagy élmény :)
Igazad lehet, "újszülöttnek minden vicc új". :-)
Köszi.
Még folyik a tanakodás, lehet hogy tényleg jövő nyár lesz belőle. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!