Kezdőoldal » Utazás » Európa » 11 éves fiú életében először...

11 éves fiú életében először -s talán utoljára- menne szüleival tengerpartra (repülőgép fontos! ). Javasolnátok helyet, ahol jól érezné magát egy ekkora fiú? Pl. Sok látnivaló a környéken. A Dino Club-os animációs programok már dedósak neki, igaz?

Figyelt kérdés
Minden tippet megköszönök, szülei szeretnék emlékezetessé tenni számára ezt a nyaralást.
2010. aug. 21. 19:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

21:15

21:16

Ezt az Egyiptomot komolyan írtad, vagy csak hülyeségből? Most komolyan. Épp ott vagy talán?(úgy fogalmaztál, hogy "gyertek")

Csak azért, mert nekem Egyiptomról így hirtelenjében pont hogy a nagy kopárság, sivárság, piszok, fertőzések jutnak eszembe. Vagy tévedek? Tény és való, hogy viszonylag olcsó.

Búvárkodni? Vannak ott oktatások esetleg? Vagy pl. tengeralattjáró kirándulás? -ez csak eszembe jutott hirtelen, olvastam valahol még tavaly, hogy van ilyen is, de már nem emlékszem, hogy hol.

Ha a piramist, Szfinxszet is szeretnének látni, hol érdemes megszállni?

2010. aug. 21. 21:33
 12/26 A kérdező kommentje:

20:53

Hát azért nem CSAK a fiú kedvében akarnak járni, hanem egy kellemes emlékekkel teli közös vakációt szeretnének.

Sokan nem értik, tudom, de nekik már eleve a repülőút is nagy élmény lesz. :-) Erre vágynak. :-) Ők most úgy érzik, megéri egyszer az életben költeni erre.

A fiú hamarosan kirepül a családi fészekből, pár év múlva már nem a szüleivel akar majd nyaralgatni. :-)

2010. aug. 21. 21:37
 13/26 A kérdező kommentje:
Most kikapcsolom a gépet, mert rettenetesen fáj a fejem, de holnap mindennek utánanézek, amiket javasoltatok! :-)
2010. aug. 21. 21:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Apa-anya-gyerek kijön 500e Ft-ból, ha elmennek Tenerifére. És az egy élmény lesz a gyereknek is, szülőknek is. Ott a Loro Parque, a Siam Park, meg még vagy két-három vízividámpark is, vannak szép helyek, hajókázás-delfinlesés, a hegy meghódítása. Szerintem simán beleférnek!
2010. aug. 21. 23:30
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én Egyiptomot vagy Tunéziát ajánlom, esetleg Bulgáriát. Egyiptomban gyönyörű a tenger, lehet búvárkodni, akár egyénileg is pipával (snorkelezés), de be lehet iratkozni rendes búvár tanfolyamra. El lehet menni fakultatív program kertében tevegelni, quad túrára, sivatagi dzsip túrára, hajókázásra,Kairóba stb... Vannak szállodák, aminek saját csúszda parkja van, pl.: [link] .
2010. aug. 22. 12:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyiptom, Hurghada. Már jó áron lehet menni és októberben is 30 fok van, a tenger kellemes meleg és a tengeri élővilág valami csodálatos. Akkor már érdemes megnézni a Piramisokat is Cairoban. A szállodákban van animáció, és a nagyobb gyerkőcök is élvezik őket. Érdemes a Makadi öbölbe menni a korallok miatt. Nekünk egy 3 fős családnak kb 500 ezerből kijött a Cairoi úttal. A szállodák többsége igényes, jól felszerelt, csak a csapvíz nem fogyasztható, de a gyümölcsöket, zöldségeket palackozott ásványvízzel mossák.
2010. aug. 22. 13:54
 17/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Aranyosak vagytok, köszi a segítséget!!! Megnézek minden lehetőséget a tanácsaitok alapján, utazási irodán keresztül is nézem, önálló utazással is nézem, közvetlen szállásfoglalással, hogy beleférjenek a keretbe! :-)

Egyiptom:

meddig van ott fürdőzéshez, búvárkodáshoz jó idő? Október végén-november elején lesz az őszi szünet, lehet akkor még úszni, jó a víz? Vagy az már túl késői időpont lenne?

2010. aug. 22. 14:29
 18/26 A kérdező kommentje:

13:54!

Megkérdezhetem, hogy melyik hotelben voltatok, melyik utazási irodán keresztül, és hogy meg voltatok-e elégedve?

Ti is átestetek a hasmenéses-hányásos pár napon?

2010. aug. 22. 14:31
 19/26 anonim válasza:
100%
2010. aug. 23. 16:16
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember végén-november elején még simán lehet fürdeni Egyiptomban, nyári idő van. [link]

Én a Kartago Tours-szal voltam kint, a Le Pacha szállodában Hurghadában, mind a szállással, mind az irodával elégedettek voltunk. [link] .

Érdemes megnézni a Taurus Raisen oldalát, nagyon jó áraik vannak és megbízhatóak.

[link]

2010. aug. 23. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!