11 éves fiú életében először -s talán utoljára- menne szüleival tengerpartra (repülőgép fontos! ). Javasolnátok helyet, ahol jól érezné magát egy ekkora fiú? Pl. Sok látnivaló a környéken. A Dino Club-os animációs programok már dedósak neki, igaz?
21:15
21:16
Ezt az Egyiptomot komolyan írtad, vagy csak hülyeségből? Most komolyan. Épp ott vagy talán?(úgy fogalmaztál, hogy "gyertek")
Csak azért, mert nekem Egyiptomról így hirtelenjében pont hogy a nagy kopárság, sivárság, piszok, fertőzések jutnak eszembe. Vagy tévedek? Tény és való, hogy viszonylag olcsó.
Búvárkodni? Vannak ott oktatások esetleg? Vagy pl. tengeralattjáró kirándulás? -ez csak eszembe jutott hirtelen, olvastam valahol még tavaly, hogy van ilyen is, de már nem emlékszem, hogy hol.
Ha a piramist, Szfinxszet is szeretnének látni, hol érdemes megszállni?
20:53
Hát azért nem CSAK a fiú kedvében akarnak járni, hanem egy kellemes emlékekkel teli közös vakációt szeretnének.
Sokan nem értik, tudom, de nekik már eleve a repülőút is nagy élmény lesz. :-) Erre vágynak. :-) Ők most úgy érzik, megéri egyszer az életben költeni erre.
A fiú hamarosan kirepül a családi fészekből, pár év múlva már nem a szüleivel akar majd nyaralgatni. :-)
Sziasztok! Aranyosak vagytok, köszi a segítséget!!! Megnézek minden lehetőséget a tanácsaitok alapján, utazási irodán keresztül is nézem, önálló utazással is nézem, közvetlen szállásfoglalással, hogy beleférjenek a keretbe! :-)
Egyiptom:
meddig van ott fürdőzéshez, búvárkodáshoz jó idő? Október végén-november elején lesz az őszi szünet, lehet akkor még úszni, jó a víz? Vagy az már túl késői időpont lenne?
13:54!
Megkérdezhetem, hogy melyik hotelben voltatok, melyik utazási irodán keresztül, és hogy meg voltatok-e elégedve?
Ti is átestetek a hasmenéses-hányásos pár napon?
Szeptember végén-november elején még simán lehet fürdeni Egyiptomban, nyári idő van. [link]
Én a Kartago Tours-szal voltam kint, a Le Pacha szállodában Hurghadában, mind a szállással, mind az irodával elégedettek voltunk. [link] .
Érdemes megnézni a Taurus Raisen oldalát, nagyon jó áraik vannak és megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!