Spanyolország milyen hely?
Figyelt kérdés
Aki volt már ott, mesélne róla ehy kicsit?2010. aug. 20. 20:55
1/4 anonim válasza:
Meleg. Rohadt meleg. Viszont az emberek barátságosak. Minden kicsit drágább mint itthon. Szép a tengerpart. Madrid is szép város. Csak olyan az ébredés mintha homokot öntöttek volna az arcodba(értsd: meleg van és szárazság).
2/4 anonim válasza:
Személy szerint én imádtam ott lenni. Nagyon szép hely. Mondjuk, az ottani időjárást is meg kell szokni, pl: magasabb a hőmérséklet, és a páratartalom, de nem vészes. Barcelona gyönyörű, és fantasztikus, és olyan mint egy méhkas, egész nap megy a zsongás. :) A tengerpart is imádni való. Az emberek nagyon kedvesek, és toleránsak, segítőkészek. Nekem csak jó tapasztalataim voltak az ott eltöltött idő alatt. Egy gond volt csak, az is az elszakadás...nehéz volt hazajönni, nagyon nem akartam felszállni a repülőre xD
3/4 anonim válasza:
általánosságban jó hely, az időt meg lehet szokni, nem olyan vészes, szerintem nyáron sem a meleggel van baj, mert meleg itthon is szokott lenni, hanem hogy a nap mintha erősebben tűzne, és nekem olyan érzésem volt, hogy égeti bőrömet. én kinn laktam pár évet, most jöttem haza, idén nyáron is olyan meleg volt, mint máskor, de lehet, h már megszoktuk, nem tudom, de még egy ventillátort sem használtunk, nemhogy klimát...a tenger nagyon szép, viszont ahol én éltem, kevés a zöld, a fák, a gyep. nekem az hiányzott legjobban. az emberek tényleg barátságosak, szerintem már megszokták, hogy sok a külföldi. az árak csak kicsit magasabbak, mint otthon, viszont a fizetés azért jobb. de családosan kinn is nehéz megélni. sokan panaszkodnak. főleg, hogy most sok a munkanélküli. amúgy ha vki elég elszánt azért most is talál munkát. elég jól tartják a munkanélkülieket, szerintem azért is vannak sokan. meg persze a sok betelepült külföldi miatt. rengeteg a román, bolgár, arab, angol, német,stb...
4/4 anonim válasza:
Serrano sonka pezsgővel! - isteni! - ki ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!