Szerintetek milyen helyeket érdemes megnézni erdélyben?
Egész kis korom óta el szeretnék látogatni erdélybe, és kíváncsi lennék, milyen helyeket javasolnátok, hogy megnézzem?:)
(Persze a vírus helyzet után)
Szia!
A Hargita nagyon szép, Segesvár, Gyilkos-tó, Békás-szoros, Szent Anna-tó, Parajd, Medve-tó-Szováta, Fogarasi-havasok/Transzfogarasi út.
Nekünk tetszettek az erődtemplomok is (Szászkézd, Székelyderzs, Szászfehéregyháza, Berethalom, Prázsmár, stb).
Bár már nem Erdély, és távol volt, de nekünk nagyon tetszett Sinaia - a királyi kastélyok.
attól függ, mit akarsz látni... székely falvakat, kultúrát? szász falvakat? nagyvárosokat? túrázni akarsz?
városnézésre Brassó, Segesvár, Nagyvárad, Nagyszeben, Temesvár
túrázásra Hargita, Brassó könyéke, Szováta-Parajd környéke
Köszönöm a javaslatokat:)
Temesvár mellett lakom, szóval temesvár pipa:)
Viszont még erdélybe nem sikerült eljutnom, mivel igen hosszú út, és épp a covid becsapás előtt kaptam meg a jogosítványom, és nem akartam elidnulni ilyen hosszú útra, mert ki tudja milyen korlátozások lesznek, meg amúgy is, nem ugyan az, ha maszkban kell lenni, vagy sem.
Mindig is szerettem az erdőbe járni a friss levegő miatt, és semmi pénzért nem mennék oda maszkban, mert ugye most az utcán is kell a maszk, még ha nincs is senki....
Köszönöm még egyszer a javaslatokat:)
Kellemes húsvéti ünnepeket előre is:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!