Aki erti, elmagyarazna?
Figyelt kérdés
Index cikkbol, Horvátországba beutazas: "A beutazástól számított 180 napon belül elvégzett, de 11 napnál nem régebbi, pozitív PCR-antigéngyorsteszt felmutatása, amely igazolja, hogy a beutazó átesett a SARS-CoV-2 vírusfertőzésen, vagy orvos által kiadott igazolás arról, hogy a beutazó átesett a Covid–19-betegségen." Nem erint, de egyszeruen nem ertem, hogy ez mit takar2021. ápr. 1. 23:50
2/7 anonim válasza:
Miert az index.hu-rol tajekozodsz? Miert nem a kovetseg oldalarol?
Egyebkent azt akarjak, hogy valamilyen fajta vedettseggel utazz, gondolom en.
3/7 anonim válasza:
Logikusan el van írva. Azt akarják, hogy igazold: te nem vagy már beteg, de voltál az nemrégiben. Ezért nem lehet 11 naposnál ÚJABB az eredmény, de 180 naposnál régebbi sem.
4/7 anonim válasza:
ha igazoltan voltál covidos az utóbbi fél évben az utolsó 10 napot leszámítva, akkor utazhatsz horvátországba. feltételezem azt gondolják, hogy aki átesett a betegségen az már védett.
5/7 A kérdező kommentje:
#1 soha nem jartam Horvatorszagban es nem is tervezem. Nem az indexrol tajekozodom, a hirfalon lattam a cikket es elolvastam
2021. ápr. 2. 09:17
6/7 anonim válasza:
Akkor meg mit izgulsz??!
Sűrüsödjél te is majd a Balatonnál, oda nem kell ilyen bonyolult dolgokat megfejtened.
7/7 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod, hogy Balatonra jarok? Miert kell kotozkodni allandoan meg beszolni a masiknak?
Ha mar ennyire "erdekel", Gorogorszagba jarok minden evben.
2021. ápr. 2. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!