Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már valaki Védettségi...

Utazott már valaki Védettségi igazolvánnyal külföldre?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy aki már megkapta a védettségi igazolványát, az felmutatta-e már a határon és elfogadták neki? Tehát nem kellett karanténba mennie. Kifejezetten az érdekel, akinek úgy van meg, hogy átesett a betegségen. De azok is írhatnak persze, akik a vakcina miatt kapták meg és sikeres határátlépésük volt.

Köszi!

2021. márc. 26. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Sehol nem jogosít semmire jelenleg az az igazolvány.
2021. márc. 26. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. De gondoltam hátha, valahol elfogadták, ha már azt is igazolja, hogy átestél a covidon. Tudtommal azt több ország is elfogadja. Ebben az esetben meg ugye a papírok helyett az igazolvány lenne..
2021. márc. 26. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Osztrák tesztet kér meg mindig.
2021. márc. 27. 00:45
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
A védettségi igazolványt itthon sem fogadják el sehol, külföldön meg nem.is fogják soha elfogadni.
2021. márc. 27. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Haza fele jöttünk Svájcból, a buszt Sopronnál kikapták a yardok. Akinek nem volt oltási igazolása (papír, kártya), vagy védettséget igazoló papírja az kapott 10 nap hatósági karantént. A többieknek további jó utat kívántak, és simán, minden korlátozás nélkül beléphettek. Kifele nem tudom mi a helyzet, valószínű tesznek a kártyára, csak PCR tesztet fogadnak el. Az osztrák-német határon sátrakban elég komoly egészségügyi egységet telepítettek, valószínű tesztelésre, de mi éjjel kettőkor mentünk arra, és senkit nem láttunk hogy ténykedne is. Ez kb két hetes helyzet volt, azóta kint keményítettek állítólag, de már nálunk is teszthez volt kötve a belépés, de nem kért senki semmit, Lehet azért mert tranzit voltunk, de ezt se ellenőrizte senki.
2021. márc. 27. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Vagy igen, de nem annak köszönhetően.
2021. márc. 27. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmire szerintem soha nem lesz jó. Aki volt már beteg, vagy beoltották, tehát van védettségi igazolványa, az attól még megfertőzhet másokat.
2021. márc. 29. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Már van szó arról, hogy lesz egységes EU-s igazolás, ha be vagy oltva, mentesülsz majd a karantén alól utazás után. :) Azt hiszem június/júliustól lehet igényelni.
2021. ápr. 4. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, meg milyen oltás kell hozzá.
2021. ápr. 4. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Inkább koncentráljanak az oltottság növelésére és utazhat mindneki felesleges iratok nélkül.
2021. ápr. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!