Utazás Macedóniába lehetséges személyi igazolvánnyal?
Mivel mindkét opció felmerült a válaszok közt, lehet jobban tenné a kérdező, ha maga próbálna meg guglizni.
Véleményem szerint a ezt az alapvető képességet is el kell sajátítani egyszer az életben.
Szent ember te nagyon el vagy tévedve,mert van(nem is egy)olyan ország ahova elég a személyi ,attól függetlenül,hogy az nem eu tagállam!
Europaban mindösszesen 4 országba kell utlevel,máshova mindenhova elég a személyi igazolvány!Azok között is csak 2 olyan van ahol csak az új,biometrikus adatokat is tartalmazot fogadjak el,a "régit" nem.........de macedónia pont nem ilyen!
Kedves #4 válaszoló,rákerestem igen,de azért megkédeztem,mert olyan emberek válaszát várom akik esetleg jártak már ott,és biztosan tudják,illetve megerősítést amellé,amit az interneten olvastam. Egyébként azt olvastam,hogy a személyi igazolvány is elegndő.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!