Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet most szabadon mászkálni...

Lehet most szabadon mászkálni Európában?

Figyelt kérdés

Most ,hogy be kell zárni a fodrászoknak arra gondoltam teszek a kis autómmal egy Európa túrát. (Máskor nem lenne rá időm)

Kérnek negatív tesztet a határokon?

Csinálnak tesztet a határokon?

Vagy ne is álmodjak róla?

Valaki jött haza mostanában Németországból? Megállították valahol?

2021. márc. 22. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Basszus, ezek tenyleg nem tudjak, mi tortenik per pillanat...
2021. márc. 23. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb sajna... Montenegro Albánia elvileg nyitva. Bár én a helyedben Mexikóba mennék:)
2021. márc. 24. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Erre utaltam 1-esként, hogy a fodrászathoz szükséges lenne a fej (agy), de lepontoztak.

Úgy tűnik, hogy valami barlang-fodrászatban dolgozott a kérdező.

2021. márc. 24. 11:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Azzal ugye tisztába vagytok hogyha elindulok Európába a kis kocsimmal ês néha megállok kaját venni vagy egy szálláson töltöm az éjszakát, hogy kevesebb emberrel kerülök kontaktba, mint Magyarországon egy bevásárlás során a Tescoba?
2021. márc. 24. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Azzal ugye tisztába vagy, hogy az érveid egyetlen hatóságot sem fognak meghatni.

Amúgy se keress logikát az intézkedésekben.

2021. márc. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!